ДТП у Нововолинську: потерпіла у реанімації

ДТП у Нововолинську: потерпіла у реанімації
До чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вул. Луцькій.

Повідомляє Нововолинське ВП ГУНП.

Працівники поліції встановили, що водій автомобіля «Мерседес Бенц Віто», 51-річний житель м.Нововолинськ, рухаючись по вул. Луцькій, допустив наїзд на 54-річну жінку-пішохода.

Внаслідок ДТП жінку доставили до реанімаційного відділення Центральної міської лікарні. Автомобіль з механічними пошкодженнями доставлений на арештмайданчик Нововолинського відділу поліції.

За даним фактом розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жаль... але потрібно і водіям і пішоходам бути уважними !!! ПДР повинні всі ВИКОНУВАТИ !!!
Відповісти
нам усім потрібно думати .... Чим менша швидкість руху автомобіля, тим менший удар і т.д. і люди в автотранспорті і пішоходи не такі травми, шановні , отримують . Я це маю на увазі. На дорогах тепер дуже небезпечно... Водіям і пасажирам, пішоходам, ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ !!! Не вживайте алкоголю і наркотиків , шановні водії, коли сідаєте за руль !!! Прошу Вас дуже, усіх громадян України !!! На Україні ми повинні самі забезпечити і МИР і спокій і безпечне життя !!!
Відповісти