Волинська поліція сподівається на підтримку від обласної ради

Волинська поліція сподівається на підтримку від обласної ради
Національна поліція у Волинській області ініціює затвердження обласною радою Регіональної програми профілактики правопорушень в області на 2016 — 2020 роки.

Повідомляє Волинська обласна рада

Посприяти у розробці проекту рішення просять депутата обласної ради Сергія Слабенка. Сьогодні він мав зустріч з представниками Національної поліції у Волинській області, під час якої провів відповідні консультації.

Зі слів депутата, проект визначатиме, що мета Програми полягає у запобіганні виникненню умов, що сприяють вчиненню правопорушень, терористичних актів та удосконаленні методів роботи з їх профілактики, забезпеченні захисту конституційних прав та свобод людини на основі чітко визначених пріоритетів, створенні умов для проведення ефективної правової та виховної роботи серед населення, поступового нарощування зусиль у цій справі правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування та громадськості.

Пропонується передбачити фінансування програми в сумі майже 20 млн грн, з них — половину закласти в обласному бюджеті, а решту 50% в районних та бюджетах міст обласного значення. Сергій Слабенко наполягає, що Програма є актуальною і важливою для громади. Крім цього, він пропонує, щоб, крім Національної поліції, учасниками програми були УСБУ та підрозділи Національної гвардії України у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той вже розробить проект. Прізвище відповідає діагнозу.
Відповісти
Останні новини
Волинська поліція сподівається на підтримку від обласної ради
29 січень, 2016, 17:14