Для участі в акції луцькі медики продавали речі із дому

Для участі в акції луцькі медики продавали речі із дому
У Всеукраїнській акції «Моральний вчинок» перемогли студенти луцького медколежу.

Про це повідомляє ВОДТРК.

1606 робіт надійшло на розгляд журі Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі . На розгляд журі 70 проектів подали викладачі та учні навчальних закладів Волинської області. Три із них здобули перемогу.
Акція проводилась на добровільних засадах серед п'яти вікових категорій . У своїй віковій категорії Луцький базовий медичний коледж із проектом «П’ять кроків до мрії дитини» отримав перше місце.

Проект не був написаний спеціально для акції. Робота студентів та викладачів медколеджу складалась із п’яти кроків-етапів, які спрямовані на те, щоб здійснити дитячі мрії.
Найперше студентів попросили знайти дитину, мрію якої вони могли б втілити. Приміром, одна зі студенкток втілила мрію двох сусідських дівчаток із не надто заможної родини, які мріяли про велику ляльку.

Для того, щоб втілити дитячі мрії, потрібні гроші. Тож студенти взялися їх заробляти. Вони організували ярмарки, на яких продавали різні речі, зазвичай, принесені з дому. Значну суму вдалося зібрати студентському аматорському театру, який діє у коледжі. Педагог – організатор Світлана Климчук за два вечори написала п’єсу про долю хлопчика з Волині, у якого хворі нирки. Студенти перейнялись цією історією і вирішили допомогти хворій дитині. Вони поставили виставу та зібрали кошти, щоб надіслати їх на лікування.

Останній, п’ятий крок, полягав у тому, що студенти на Великдень відвідали всіх маленьких мрійників та вручили їм подарунки, довівши собі та іншим, що лише небайдужість — це справжній зір, а решта — сліпота.

За бажанням учасників акції проекти братимуть участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі «Моральний вчинок».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Турчинов проболтался, что в оппозиции все решает лично он. Яценюк - мальчик для телекамер. Тимошенко в тюрьме.
http://ukanonymous.livejournal.com/581.html
Відповісти
Останні новини
Для участі в акції луцькі медики продавали речі із дому
08 серпень, 2012, 17:07