7 природних антибіотиків, які можна придбати на Старому ринку

7 природних антибіотиків, які можна придбати на Старому ринку
Під час поширення бактеріальних інфекцій лікарі виписують своїм пацієнтам антибіотики. Однак ці препарати мають безліч побічних ефектів. Важливо пам’ятати, що, коли ми приймаємо ці «пілюлі», у нас руйнується мікрофлора кишківника і зникають усі корисні бактерії, а це є причиною послаблення імунітету і навіть появи різного роду алергій.

Якщо ви хочете використовувати натуральні продукти в якості антибіотиків, за ними не потрібно далеко іти — їх ви можете знайти у себе на кухні. Ці дарунки природи володіють антибактеріальними, протигрибковими, противірусними особливостями, і вони здатні захистити людський організм від шкідливих бактерій. Тому пропонуємо вашій увазі 7 кращих природних антибіотиків, які, напевно, є у вас вдома.

1.Часник



Часник є потужним природним антибіотиком, він активно бореться з такими бактеріями, як стафілокок, стрептокок та ін. В ході досліджень було доведено, що пацієнти, які щоденно вживали часник, позбулися також таких проблем, як діабет, високий кров’яний тиск, алегрія, зубний біль, хвороби серця.

2.Хрін



Ця рослина не тільки допомагає організму боротися з інфекціями, а й підвищує активність імунної системи, є ефективним засобом у лікуванні горла і захворювань верхніх дихальних шляхів. Також доведено, що, якщо регулярно вживати хрін, можна позбутися бактерій, що викликають хвороби сечовивідних шляхів.

3. Мед



Мед здавна цінували за його лікувальні властивості. В народі його часто називають природним антибіотиком. Цей продукт має антибактеріальні, противірусні, протигрибкові, протизапальні, антиоксидантні, антисептичні та ранозагоювальні властивості, які ви можете використовувати для свого блага.

4.Імбир



Імбир традиційно використовують для лікування застуди та грипу, однак його сечогінні властивості були виявлені недавно. Імбир рекомендують приймати в якості профілактики нудоти під час вагітності і при проходженні курсів хіміотерапії. Також імбир вживають при розладах шлунку, також він є натуральною профілактикою раку.

5. Яблучний оцет



У цьому продукті є яблучна кислота, яка відома своїми противірусними, антибактеріальними і протигрибковими властивостями. Яблучний оцет смертельний для всіх видів мікробів, які атакують ротову порожнину, і діє, як губка, тобто витягує звідти токсини і шкідливі мікроорганізми.

6.Лавровий лист



Лавровий лист має дивовижну властивість пригнічувати чи знищувати широкий спектр шкідливих мікробів і грибків, допомагає розмножуватися корисним бактеріям нашого організму.

7. Фрукти та овочі з високим вмістом вітаміну C



Вітамін C, як відомо, зміцнює імунну систему і покращує здатність організму боротися з хворобою. Відомо, що цей вітамін підвищує імунітет і допомагає організму заліковувати зміїні укуси, перемагати бактеріальні та вірусні інфекції, загоювати рани. Вітамін C ховається в таких продуктах, як порічки, апельсин, лимон, ківі, полуниця, сливи, перець, цибуля, шпинат, помідори, петрушка та ін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найміцнішими антибіотиками, які можна придбати на ринку, є журавлина (клюква) і квітки календули. Журавлину з усього перерахованого я б поставив на перше місце. Це єдина ягода в наших широтах, яку не можна збродити на вино. Причиною цьому є сильні антибіотичні властивості. Щоранковий прийом двох-трьох десятків ягідок з медом застрахує вас на цілу зиму від нежиті,грипу і інших ГРЗ. Горло найкраще лікувати календулою (антибіотик, полоскання). Чай з календули нікому і в будь-якому віці не протипоказаний. Ще міцнішою ягодою є морошка, щоправда, вона починає зустрічатися в широтах Вологди, Петербурга і далі - в тундрі. Північні народи нею лікують усі хвороби. Останніми словами поета Пушкіна були: "Прінєсітє мочьоной морошки...". Морошка знімає жар краще, ніж димедрол і анальгін. З власного досвіду. Спробуйте. Доброго вам здоровя.
Відповісти
Останні новини
7 природних антибіотиків, які можна придбати на Старому ринку
29 січень, 2016, 19:16