Уряд потрібно посилити якісними кадрами – В.Гройсман

Уряд потрібно посилити якісними кадрами – В.Гройсман
Кабінет Міністрів України має бути переформатований таким чином, аби бути здатним ефективно відповідати на виклики, що стоять сьогодні перед країною.

Про це заявив Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман в інтерв'ю телеканалу "Рада", передає УНН.

"Нам потрібно переформатувати Уряд таким чином, щоб ми могли підсилити Уряд якісними кадрами, які можуть вирішувати завдання, які сьогодні стоять перед народом України", – заявив він.

За його словами, на сьогоднішній день є очевидним необхідність переформатування Кабінету Міністрів через непрофесійність деяких його членів.

"Питання по деяких Міністрах, які, відверто можу сказати, є слабо професійними, дійсно стоять, і суспільство і парламентарі про це говорять, оскільки досвід взаємодії з тими чи іншими Міністерствами є достатньо негативний", – заявив він.

Разом з тим, Голова Парламенту зазначив, що важливо не просто зміна персоналій – повинен бути розроблений чіткий план дій відновлення національної економіки у 2016 році, який буде прогнозований для суспільства. "По великому рахунку, мені байдуже буде ім'я будь-якого міністра, якщо я не буду розуміти, навіщо він прийшов у владу, що він буде робити", – підкреслив він.

Також, за його словами, у 2016 році необхідно зосередитися над реформами охорони здоров'я, освіти, а також подальшого провадження децентралізації влади. "Нам потрібно врешті-решт зрозуміти, що все, що ми будемо робити, має бути абсолютно пов'язано з підняттям соціальних стандартів. Людям сьогодні надзвичайно важко", – наголосив В. Гройсман.

Голова Парламенту нагадав, що найближчим часом Кабінет Міністрів презентує звіт, після чого Верховна Рада дасть свою оцінку роботі Уряду. "Але я ще раз наголошую, що перезавантаження має бути з дуже конкретних складових – план дій відновлення України", – підкреслив В.Гройсман.

Нагадаємо, перший заступник голови фракції “Блок Петра Порошенка” Ігор Кононенко не виключає, що кадрові рішення в Кабміні можуть бути прийняті 2-5 лютого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба залишити пана Порошенка всю раду всіх міністрів і лише Яценюка попросити піти а Юлю поставити замість нього й буде порядок в нас. Наш президент той шо нада хай як лукашенко 20 років робе. Рада нормальна в нас так само як і всі міністри а от Яценюк на мою думку вже показав себе з поганої сторони й маё піти сам за власним бажанням. Невже він не розуміё україна хвора на рак а ракова пухлина він сам! Рак це не приговор ё ліки це хіміотерапія-ЦЕ НАША ЮЛЯ!
Відповісти
Яка сенсаційна і смілива заява кабана на бойні перед смертю.
Відповісти
Останні новини
Уряд потрібно посилити якісними кадрами – В.Гройсман
30 січень, 2016, 01:55