Біля берегів Туреччини затонуло судно з мігрантами: понад 30 загиблих

Біля берегів Туреччини затонуло судно з мігрантами: понад 30 загиблих
Щонайменше 33 людини загинули в результаті аварії човна з мігрантами в Егейському морі. Ще половину пасажирів шукають рятувальники.

Про це повідомляє Четверта влада.

Відзначається, що врятувати вдалося 75 мігрантів з Афганістану, Сирії і М’янми. Корабель прямував до грецького острова Лесбос. Причина аварії – надлишкова кількість людей.

Нагадаємо, 3 січня в Туреччині берегова охорона і місцеві рибалки врятували 57 мігрантів. Вони намагалися дістатися до берегів Греції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чекаємо на мігратів і в Україні. А чому-Ні? Гейропці кинуть пару долярів-наши можновладці із задоволенням відкрить кордон. А грошики затирят.
Відповісти
Я всерьоз. Уявимо-Європарламент схвалює рішення надати Україні кредит(!) в розмірі 10 млрд долярів під "адаптацію" мігрантів до європських умов. Говорять красиві слова про те що Україна "справжня європейська держава", пообіцяють "якнайшвидше прийняти ії до унії...бла-бла-бла...). Наши політики кипьятком пісяють, журналюді схавають це на "Ура", цю тему будуть обсмоктувати на всі лади (наши журуналюшки відсосуть і не таке). Приженуть пару млн. черножопих (тіпа Обамки). Всі радіють. Весь клопіт спихнуть на місцеві громади і бюджети, грошенята від МВФ скомуніздять. Мені здається цілком реалістична картина.
Відповісти
Останні новини
Біля берегів Туреччини затонуло судно з мігрантами: понад 30 загиблих
30 січень, 2016, 16:34