Куди поїхати віруючому на прощу

Куди поїхати віруючому на прощу
Волинська єпархія Української православної церкви Київського патріархату пропонує паломництва до українських та закордонних святинь.

Відповідне повідомлення розмістили на офіційному сайті Волинської єпархії УПЦ КП.

28 лютого – до почаївських святинь: лавра – монастир Святого Духа (колишній лаврський скит) – монаше кладовище – джерело Праведної Анни – жіночий монастир Богоявлення Господнього у Кременці – храм Пророка Іллі в Дубенському замку. Виїзд о 6.30. Повернення – о 20.00. Вартість поїздки 150 грн.

1–8 березня – до Святої Землі (проща «Дорогою Ісуса Христа», проводиться з благословіння Патріарха Філарета): Хайфа – долина Армагеддон – Назарет – Кана Галілейська – гора Фавор – біблійна Галілея – Ярденіт – гора Сіон – Ейн-Карем – Віфлеєм – Єрусалим – Віфанія – Юдейська пустеля – Єрихон – Мертве море – Лідда – Кумран. Зголошуватися не пізніше ніж за два тижні.

12–13 березня – до святинь Польщі: Ченстохова, Краків (для тих, хто має візу). Зголошуватися не пізніше ніж за тиждень.

16–22 травня – до святинь Грузії: Тбілісі – Мцхета – Сігнахі – Бодбе – Телаві – Ахалціхе – Боржомі. Поїздку очолює митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Зголошуватися до 1 травня.

Зголошуватися не пізніше ніж за день до початку прощі (якщо не зазначено інше). Виїзд на всі прощі – від Свято-Троїцького собору в Луцьку. Докладніша інформація та реєстрація – у паломницькому центрі єпархії «Україна» (керівник Лариса Савчук) за тел. (0332) 71-83-77, (050) 812-09-79.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо ти Українець поїдь спочатку в Канів.
В Почаїв який збудували Василіани поїдеш коли там Руським кацапським духом смердіти не буде.
Відповісти
Ви помітили що у вашому коментарі одна мова про конфесії, політику іні слова про Христа. В нас багато є таких які будуть називати себе віруючими, говоритимуть про все про патріотизм, українську ідею, рускій мір, ІНН, царя, провідника... говоритимуть про все а про Христа так, для годиться... От такі ми християни...
Відповісти
Почаїв був є і буде святинею при любій власті.








Відповісти
Тільки ж там здоровенькі хлопці питають чи не з КП ти. Святі отці з набитими мозолями на кісточках пальців. І відношення до тебе як до прокаженого.



Відповісти
Так так. І більшість святих отців колишні працівники СБУ. Люди відкрийте очі! Святинею може бути куточок в твоїй домівці. Щоб спілкуватись з Богом пузаті посередники не потрібні. Наші церкви,при чому будь якого патріархату,давно перетворились на політично заангажовану зброю для маніпулювання слабкими духом людьми. Вірте в Бога вірте в себе будьте сильними і все у вас буде добре. І без ніякого паломництва на яке як мінімум 2000 тисячі зараз потрібно. Краще дітям щось купити...
Відповісти
Я думаю що не СБУ а КГБ ФСБ
Відповісти
Ну а більшість теперішніх СБУшників де виховувалися і ким були поставлені?
Відповісти
Яка різниця куди їхати, якшо бог є скрізь.
Відповісти