Волинські легкоатлети серед кращих

Волинські легкоатлети серед кращих
Збірна Волинської області з легкої атлетики за результатами Чемпіонату України з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків 1999 р.н. і молодші увійшла до чільної п’ятірки команд. По це стало відомо 31 січня, коли в Запоріжжі завершився другий день змагань Чемпіонату України.

Про це повідомляє Федерація легкої атлетики Волинської області на своїй сторінці у Фейсбук.

Зокрема, волиняни набрали 408 очок і випередили на 3 залікові бали житомирян, які посіли шосту сходинку загальнонаціонального рейтингу обласних збірних. Перемогли в загальнокомандному заліку дніпропетровці, другими були харків’яни, третіми — збірна Київської області, четвертими — юні легкоатлети м. Києва.

Крім того, тренери відзначають високі результати вихованців Любешівської ДЮСШ, які в заліку дитячих спортшкіл вибороли 3 місце в Україні. 12 місце у збірної ДЮСШ Нововолинська.

Успіх юним волинським спортсменам в Запоріжжі принесли бігові дисципліни та спортивна ходьба.

Бенефісом волинян завершився фінал у спортивній ходьбі на 3 000 м серед дівчат. Чотири перші місця опинилися у вихованок наших ДЮСШ.

Яна Фарина (Любешів) фінішувала першою з результатом 14:52.65, також вихованка Любешівської ДЮСШ Дарина Касян — другою (15:32.36), а Дана Забело (Луцька районна ДЮСШ) — третьою (15:47.37). Четвертою була Юлія Петрик (15:53.37).

Фінал забігу на 60 метрів із бар’єрами виграла 15-річна Аня Дорофеєва із Нововолинська (тренери Король В., Черних В.М., Федоренко В.Ф.). Її результат — 8,93 с.

У бігу на 3 км тільки однієї секунди не вистачило для першого місця Владиславу Шитлюку. Із результатом 8:55:55 вихованець Любешівської ДЮСШ поступився Вадиму Лонському із Хмельницької області.

Друге місце у спортивній ходьбі на 5 000 м виборов Андрій Синдюк (Любешівська ДЮСШ). У цьому фіналі восьмим на фінішу був Дмитро Медведюк.

П'яте місце в фіналі бігу на 2 км із перешкодами зайняла 14-річна Іванна Кух із результатом у 7:32:37.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські легкоатлети серед кращих
01 лютий, 2016, 10:14