Чи можливе завершення довгобудів у Луцьку

Чи можливе завершення довгобудів у Луцьку
На добудову Волинського обласного перинатального центру та школи № 27 у Луцьку проситимуть кошти з держбюджету.

Про це йшлося 1 лютого під час оперативної наради в облдержадміністрації, повідомляє VIP.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розповів, що в державному бюджеті на 2016 рік передбачено 950 мільйонів гривень на фінансування інвестиційних проектів. Він сподівається, що частину цих коштів вдасться залучити й на Волинь.

Зокрема, йдеться про добудову Волинського обласного перинатального центру та школи № 27 міста Луцька. «Це ті два проекти, де при всьому нашому бажанні ми не зможемо профінансувати за рахунок обласного й місцевих бюджетів», - зазначив Гунчик.

Так, добудова перинатального центру вартуватиме приблизно 89 мільйонів гривень. На завершення будівництва школи, за підрахунками попередніх років, потрібно орієнтовно 60-70 мільйонів, утім, ціни за цей час виросли.

Гунчик доручив підлеглим оформити всі необхідні документи щодо довгобудів та подати їх йому на розгляд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перинатальний центр в Луцьку (для тих, хто не знає -будується недалеко від обласної дитячої лікарні, "корбку" встигли звести ще за часів "злочинного, нелюдського, проклятого режиму попередньої влади") будується (повторюся) ще з часів Януковича. І якби в Україні не стався "ррррррреволюційний майдаун" - то вже б точно добудували і запустили!!!!! А так 0-!маємо те що маємо (зато у нас майданута типа єуропейська влада). Радіймо????!!!
Відповісти
Точно! Пишаемося далi! Тисячи загиблих. Мiльйони переселенцiв. Крим. Донбас. Ну i в Европi вже. Проходячи по Театральному майдану дивись на стелу. Срати на тебе. А з них краще б хтось жив.
Відповісти