Мустафа Найєм у Луцьку розповів про зарплати поліцейських

Мустафа Найєм у Луцьку розповів про зарплати поліцейських
Народний депутат України Мустафа Найєм погоджується, що несправедливо, коли поліцейський, який пройшов кількамісячні курси, отримує вдвічі більше, аніж лікар, який вчився шість років, однак переконаний, що кращого рішення поки немає.

Про це повідомляє "Конкурент".

У Луцьку Мустафа Найєм перебував в рамках початку переатестації нової поліції на Волині. Процес атестації співробітників ГУ Національної поліції у Волинській області планується завершити до кінця березня 2016 року.

Мустафа Найєм висловив свою думку щодо питання, яке озвучив нещодавно на ток-шоу "Протилежний погляд" місцевий громадський активіст Ігор Алексєєв. Він вважає несправедливим те, що лікарі чи освітяни, які здобувають освіту 5-7 років, заробляють в середньому 2 тисячі гривень, а поліцейські, пройшовши кількатижневу підготовку, отримуватимуть близько 10 тисяч.

"Я б це розділив на дві частини: перше – констатація факту. Так, це неправильно і несправедливо. Тепер друга частина – відповідь людям на таке запитання досить проста – запропонуйте краще рішення! Що ви пропонуєте зараз - залишити всім погані зарплати або все ж таки комусь підняти, якщо ми можемо. Якщо людина каже, що всім залишити погані зарплати – це не моя людина, я не хочу з цією людиною спілкуватись, бо це лицемірство. Тому давайте визначимо, до чого ми рівняємось: рівнятись до нижчої соціальної ланки - це неправильно. Давайте рівнятись до того, до чого ми можемо і прагнемо. Так сталось, що єдине міністерство, яке системно робить якісь реформи, - це Міністерство внутрішніх справ. Це правда. Саме тому вони отримують якісь бонуси. Наприклад, якщо міністр охорони здоров'я пан Квіташвіллі прийшов би з ідеєю переформатування всієї галузі, залучив для цього донорські гроші та запропонував би дуже швидкі результати, які може побачити кожна людина в країні і не отримав би грошей - тоді так, в мене буде питання", - сказав Мустафа Найєм.

Депутат наголосив, що це – реальність, в якій ми живемо. "Проте можу запевнити, що поліцейські також щодня ризикують життям, а не просто роблять “селфі” та їздять на машині з мигалками".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
платіть скільки хочете аби гриби росли
Відповісти
дулю з маком ним а не 10 тисяч!
Відповісти
Мустафа "ако дите малое" не розуміє суті запитання. Зарплати в Україні злиденні. Звичайно потрібно піднімати всім відповідно до кваліфікаційного рівня. А не поліцейським , санітаркам , двірникам по 10 тис. - вчителям, інженерам, лікарям по 2тис
Відповісти
наші люди дуже щедрі і лікарям навіть зараз непогано живеться
Відповісти
ще тре трошки посидіти почекати може і мені піднімуть ...і так всі мислять ...більшість
Відповісти
Схаменіться! Робота поліцейського - це 90% роботи з негативом. Вони щодня ризикують своїм життям і часто рятують чужі! Їх викликають на ДТП, бійки, пограбування, вбивства і т.д. Як на мене, такі зарплати ще й недостатні.
Відповісти
Пожежні також відносяться до МВС,а зарплата відрізняється суттєво.В пожежного 3 тис.,а в поліцейського 10.А ризикують життям не менший!!!
Відповісти
якщо Світязь на сході весь час і мають неповні 4000 тис. ?
Відповісти
На схід іх всі хай там служать за 10тис. грн
Відповісти
Останні новини
Мустафа Найєм у Луцьку розповів про зарплати поліцейських
02 лютий, 2016, 10:50