Футболісти «Волині» прилетіли до Індії

Футболісти «Волині» прилетіли до Індії
У ніч з 1 на 2 лютого за українським часом літак із футболістами і тренерами луцької “Волині” приземлився в аеропорту індійського міста Кочі.

У час невизначеності та неоптимістичних новин від ФІФА лучани отримали пропозицію зіграти у представницькому міжнародному турнірі в Індії, який має назву Sait Nagjee Amarsee International Tournament, - йдеться на офіційному сайті ФК "Волинь".

При тому організатори з міста Кожикоде оплатили не тільки проживання команди, але й переліт “Волині” в Індію та в зворотньому напрямку. Відтак, за відсутності коштів на заплановані збори в Туреччині, поїздка в Індію стане для команди можливістю якісно підготуватися до сезону, зіграти щонайменше три поєдинки із сильними візаві і відкрити для Азії, зокрема Індії, український футбол.

До Індії Віталій Кварцяний взяв 20 футболістів.

Воротарі: Артем Кичак, Богдан Шуст, Віталій Неділько.

Захисники: Володимир Польовий, Івіца Жуніч, Артем Шабанов, Роман Никитюк, Олександр Насонов, Сергій Логінов, Міха Горопевшек, Владислав Шаповал.

Півзахисники: Редван Мемешев, Сергій Кравченко, Олег Герасимюк, Андрій Богданов, Олександр Чепелюк, Юрій Романюк.

Нападники: Анатолій Діденко, Дмитро Козьбан, Сергій Петров.

У турнірі зіграють, крім “Волині”, олімпійська збірна Аргентини U-23, англійський “Вотфорд” (Чемпіон-ліга), молодіжка німецького “Мюнхен 1860”, бразильський “Атлетико Паранаенсе”, молодіжка “Дніпра”, ірландський “Шемрок Роверс” та румунський “Рапід”.

Переможець зможе збагатити клубну казну на 30 тисяч доларів, фіналіст — на 15 тисяч. Кращий гравець фіналу отримає тисячу доларів. Матчі відбуватимуться на стадіоні EMS Corporation Stadium, що вміщує 53 тисячі глядачів.

Історія турніру, на який запрошено “Волинь”, сягає 1952 року, щоправда, раніше у ньому грали виключно індійські команди та із сусідніх країн. Після 1995 року ці змагання не проводилися і ось нині знову відродилися. Аби популяризувати футбол в Індії та привернути увагу до турніру, на нього запросили імениті клуби, а місцевих команд не буде взагалі.

Отже, цьогорічний Sait Nagjee Amarsee International Tournament відбуватиметься у місті Кожикоде (інша назва - Калікут). Місто розташоване на південному заході Індії, його населення майже півмільйона осіб. Тут нині до +30 тепла. "Волинь" діставалася сюди майже добу — з Києва через Шарджу літаком до Кожикоде. Таким самим буде й зворотній шлях.

“Волинь” поселиться у готелі “Равіз” й перші дні присвятить акліматизації в субтропіках. До 7 лютого підопічні Кварцяного матимуть тренування на стадіоні місцевого медичного коледжу.
На турнірі “Волинь” потрапила до групи А, у якій зіграє з такими командами: “Рапід” (Бухарест), Атлетико Паранаенсе (Бразилія) та “Вотфорд” (Англія).

7 лютого Рапід (Бухарест) — Волинь (Луцьк)

11 лютого Волинь (Луцьк) — Атлетико Паранаенсе (Курітіба, Бразилія)

15 лютого - “Вотфорд” (Англія) — Волинь (Луцьк).

До Луцька ж футболісти повернуться тільки вранці 25 лютого, за тиждень до першого чвертьфінального матчу проти луганської “Зорі”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехай на харчі зважають
в тих тропіках трохи шось не так і з горшка місяць не злізеш
не до фудбола буде
Відповісти
Чудово! Сподіваюся низважаючи на кадрові втрати Кварц підготує команду і гідно виступить в Кубку та в чемпіонаті.
Відповісти
Підскажіть хлопці, буде трансляція матчів Волині?
Відповісти
Ага, на євроспорті ))))))))))
Відповісти
Останні новини
Футболісти «Волині» прилетіли до Індії
02 лютий, 2016, 10:18