Співробітники податкової міліції Волині несуть службу у спецпідрозділі «Фантом»

Співробітники податкової міліції Волині несуть службу у спецпідрозділі «Фантом»
П’ятеро співробітників податкової міліції Волині, ризикуючи своїм життям, проходять службу в зоні АТО у спецпідрозділі «Фантом»

Інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Волиняни – «фантомівці» разом зі своїми колегами з інших правоохоронних органів у складі зведених мобільних груп контролюють лінію розмежування на Сході України.

Протидія контрабанді та фальсифікату є одним із першочергових завдань «фантомівців». Завдяки їх пильності та мужності на територію України не потрапляють масштабні партії підроблених товарів.

Нагадаємо, що підрозділ «Фантом» створено наприкінці січня 2015 року для врегулювання складної ситуації з переміщенням товарів з тимчасово неконтрольованої території. За цей час відбулося чотири ротації працівників цього спецпідрозділу, в лавах якого загалом несли службу 10 співробітників податкової міліції області. До чергової ротації готуються ще 5 працівників податкової міліції Волині, які незабаром замінять своїх колег, що несуть службу на КПВВ в зоні АТО.

30 січня Державна фіскальна служба України відзначила першу річницю створення спеціального підрозділу податкової міліції ДФС «Фантом», який діє на території проведення антитерористичної операції. В урочистостях з нагоди річниці діяльності спецпідрозділу «Фантом» взяли участь 5 співробітників податкової міліції Волині, які проходили службу в зоні АТО протягом 2015 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з фальсифікатом уміють працювати!
Відповісти
Лазейка для набуття "учасника бойових дій" З такими темпами у нас скоро 80-90 відсотків усіх працівників правоохороних структуб будуть мати цей статус.
Відповісти
Останні новини
Співробітники податкової міліції Волині несуть службу у спецпідрозділі «Фантом»
02 лютий, 2016, 13:41