У Луцьку водії відмовляються возити дітей з багатодітних сімей

У Луцьку водії відмовляються возити дітей з багатодітних сімей
Водії маршруток прирівнюють свої послуги до послуг таксі і відмовляються возити дітей з багатодітних сімей.

Це стало відомо на третьому пленарному засіданні сесії міськради у вівторок 2 лютого, повідомляє Район.Луцьк.

До депутата Вікторії Побережної звернулися матері багатодітних сімей зі скаргою на те, що багато водіїв маршруток відмовляються перевозити їхніх дітей безкоштовно. Адже прирівнюють свої послуги до послуг таксі.

Вікторія Побережна подала звернення, аби серед водіїв провели роз’яснювальні роботи, оскільки пільги на безкоштовний проїзд дітям із багатодітних сімей передбачені законодавством.

Вона попросила надати роз’яснення за поданим запитом. Депутати підтримали запит більшістю голосів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
багатодітні-а як що в мене дві дитини то що це за дискримінація.мав тато силу з мамою працювати-май силу і діточок забезпечувати.
Відповісти
Багатодітні мають пільги, субсидії, в школі благодійні внески не роблять, проїзд безкоштовний, а я сама виховую дитину, немаючи допомоги від держави- і не скиглю
Відповісти
народи ще двійко, трійко і вперед за субсидіями!
Відповісти
розумію що проблема та вирішувати за кошт перевізника це бездарно і дурня треба знайти вихід
Відповісти
Давно пора ввести адресну допомогу пільговикам ,а не розводити корупцію з оплатою перевізникам .
Відповісти
Правильно нема чого їх возити безоплатно і кругом пільги. А в мене дві дитини також і ніяких пільг. Чого я повинна працювати,платити податки на цю курку,яка не хоче працювати, а дітей плодити,щоб ми її виховували.Нічого не платити , а тоді буде думати чи ї рожати.Хай спочатку попрацює, сплатить податки, а тоді її задарма гроші давати.
Відповісти
Читаю коментарі і не дивуюсь , чому ми так погано живемо ! Тут чисто ,,хохляцька,, логіка - чому в сусіда щось є , а в мене нема ! В даному випадку : якщо мене не возять безкоштовно - хай не возять нікого ! Що ми за народ такий , що сам собі тільки друг , товариш і брат ?!
Відповісти
Податки платяться, коли працюєш офіційно. Ви офіційно влаштовані на роботу? Бо, вибачте, по рівню вашого коментарю цього не скажеш.
Відповісти
трох1 моторошно за вас так 1 ду су1циду можна докотитися обережно бо коли проходить зл1сть на все 1 вся настаэ депрес1я а дал1... обережно прошу вас з1 зл1сттью тяжче жити
Відповісти
хвора, ти, танюха
Відповісти
якби всі мислили як такє клоччя як ти то нація давно би вимерла перегризши одне одному горла
Відповісти
Я є багатодітна мама в школі і садочку, сплачую всі перші внескі при вступі у навчальний заклад ,фонд школи і садочка,кожного місяця сплачую всу суму як і решта батьків і неяких пільг не має,крім 50% тількі у садочку за харчування.
Відповісти
Багатодітні це штунди де ви бачили щоб вони легально працювали і платили податки. І воювати вони теж не йдуть. Можна родити дітей за гроші які з нас вираховують.
Відповісти
народи ще двійко, трійко і вперед за субсидіями!
Відповісти
обурює що жінкі які самі мають своїх дітей пишуть таке про багатодітні сім'ї,а якщо комусь завідно дівчатка то не бігайте по нічних клубах з сигареткою в руках і народіть собі третє ,я голова батьківського комітету часто збираю кошти на ті чи інші потреби і повірте багатодітні сім'ї роблять такі ж самі внески як усі!!!Низький уклін тим мамам які народили трох і більше діточок)))
Відповісти
читаючи деякі коменти. Невже ми насправді таке бидло?
Відповісти
Дайте їм пільги в аптеку на контрацептиви
Відповісти
Пільги має давати держава, а не перевізник.Ви запитайте чи їм держава відшкодовує пільгові проїзди???? Ви ще в перукарню сходіть, хай вас підстрижуть безплатно, а бо хоча б їдальню саму просту, не кажучи вже про кафе чи ресторан, чи може в магазині вам дадуть продукти безплатно, бо ви багатодітні????А от перевізники мають вас возити!!!!В тролейбусах їздіть, там пільги діють.
Відповісти
ТАНЯ СТАМБУЛЬСЬКА МИ ТЕБЕ ВПІЗНАЛИ.
Відповісти
хахаха, на жаль ви промахнулися, перший раз написала коментар
Відповісти