В кабінеті заступника мера Луцька буде кімната матері і дитини. ФОТО

В кабінеті заступника мера Луцька буде кімната матері і дитини. ФОТО
У приймальні заступника міського голови Сергія Григоренка облаштують куточок матері та дитини.

Про це відомляється у мережі Фейсбук.

Звернення щодо того, аби організувати дитячу кімнату, скерувала міському голові депутат від «Народного контролю» Анна Мовяк. До слова, Анна є мамою чотирьох дітей, зокрема, найменшій донечці всього кілька місяців.

Так, у відповіді йдеться, що дитячий куточок облаштують у кабінеті № 302 - у приймальні заступника міського голови Сергія Григоренка.
Куточок обійдеться у 2664 гривні. За ці кошти будуть виготовлені вертикальні жалюзі та столик для догляду за дитиною.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якась така інтригуюча інформація... Можна подумати, що допоки діти будуть бавитись в приймальні, Григоренко буде займатись молодими мамами? "Порчу" знімати. А заголовок дає зрозуміти, що кабінет поділять на дві частини: одна з них, очевидно, буде за ширмою, як в лікаря-гінеколога? Поясніть мені, убогому, чи не так?..
Відповісти
сергій буде баюкати їх за гроші
Відповісти
Думаю, що громада міста Луцька обійшлась би без такого депутата Мовяк і нічого б не втратила. А от дитятку без мами не обійтись. І не тільки законодавсво, але й загально прийняті людські норми, цінності і манери поведінки мами зокрема передбачають життя новонародженої дитини в нормальних умовах, а не в кабінеті заступника міського голови і не тільки.
Відповісти
1000% згода!!!!!
Відповісти
я ще потім поставлю під шумок більярдний стіл там
Відповісти
А де чоловік, дідусі і бабусі? Невже є гостра потреба ходити з немовлям в залу, де різні люди, з вулиці, прохідний двір. Чи сесія без неї не відбудеться? Дико це усе і нецивілізовано. Навіть у вязниці у таких жінок є певні умови.
Відповісти
Мама якась странна, ходити з такею маленькою дитиною на сесії, де куча людей, тим більше зараз ходить грип, це ж інфекції, чи вона думає, що без неї сесія не відбудеться, чи вона там якісь мудрі ідеї вже впровадила, чи так сидить для галочки. І що це за такий столик і жалюзі за такі гроші, вони що позолочені?
Відповісти
"У приймальні заступника міського голови Сергія Григоренка облаштують куточок матері та дитини" а в кабінеті самого заступника буде облаштовано кімнату фракції радикалів?
Відповісти
Просто абсурд якийсь. В голові не вкладається, що Романюк, Григоренко та ще скільки їх там розумних депутатів допустили таку ситуацію. Та ще й за наші гроші облаштовують кімнату, то давайте ще й на няню та підгузки скинемось.
Відповісти
Краще відати ці гроші комусь на лікування ніж витрачати гроші на горе матір яка мучить дитинку!хай депутати скинуться на няню чим гроші на вітер та щей в такий час....Це жах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
В кабінеті заступника мера Луцька буде кімната матері і дитини. ФОТО
02 лютий, 2016, 15:58