У Луцьку руйнується будинок

У Луцьку руйнується будинок
У Луцьку на проспекті Соборності, 20 почалося руйнування будинку.

Про це говорив перший заступник міського голови Тарас Яковлев під час засідання виконкому Луцької міськради у середу, 3 лютого, - інформує Волинське Агентство Рослідувань.

"Можливо, головною причиною є будівництво поряд житлового комплексу «Егоїст». Однак нині руйнування будинку не продовжується, – стверджує Яковлев.

До питання повернулися в контексті розгляду питання щодо дозволу розмістити рекламу «Егоїста» на будівельному паркані. За словами депутата міськради Павла Данильчука, тріщини в будинку таки збільшуються.

Однак Тарас Яковлев каже, що збільшення нині немає. Попри це, члени виконкому, за пропозицією Яковлева, вирішили надати дозвіл на розміщення цієї реклами лише тоді, коли забудовник отримає всі дозволи на продовження будівництва «Егоїста».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня, руйнується далі, а будівництво продовжується. Яка реклама? фото руйнувань і морду Були розмістити, щоб знали люди, кому по пиці давати за той бардак. А взагалі - йому машинку вже палили, пора повторити з магазинчиком тим...
Відповісти
Яка назва закладу?
Ото ж бо!
Відповісти
Добре, що не Пох*їст!
Відповісти
Ви, падлюки, квартира тріщить по швам!!! Яке не руйнується? В сусіда вікно пластикове не відкривається, відкоси позажимало. Ви шо, скоти, говорите таке??? А будівництво йде, їм не треба документів.
Відповісти
Навіщо тут когось обзивати??? Якщо у вас виникла така серйозна проблема, то йдіть до відповідних структур і вирішуйте свою давню проблему, про яку ви аж тільки зараз заговорили! До чого тут фірма, яка збирається неподалік будувати, якщо тріщина у вашому житловому будинку вже давним-давно там є?! Що небудь, лиш би когось обвинити у своїх бідах
Відповісти
Яка ж ти розумна... Чия ж ти будеш, Лілечко? Ой, дивись, аби тобі щось випадково на голову не впало...
Відповісти
Люди, моліться Богу. Це ваша єдина і найбільша надія на правду. Я серйозно.
Відповісти
самі спочатку розібрались би, чи та давня-при-давня тріщина збільшується чи не збільшується!!!! Навіщо переливати з пустого в порожнє???
Відповісти
Половина будинків в районі РАКСУ в аварійному стані.
Полюбуйтесь на буд. Соборності, 6.
Ось думка фахівця.
Любые манипуляии с несущими стенами опасны и ведут к их ослаблению. И сколько бы вас не успокаивали так називаемые "специалисты" что cтроительство в непосредственной близости других многоэтажних зданий, распил окон и превращение их в двери и витрины магазинов очень даже безопасно – не верьте.
Стена высотой в 30 метров и весом в десятки тонн несет на себе еще и бетонные перекрытия (около 100 штук в девятиэтажном доме) и всё что на них, стены-перегородки, мебель и т. д. Теперь представьте какое давление испитывает она на уровне первого этажа (а именно здесь прорезают двери и окна для магазинов). При таком давлении некачественный кирпич может трескатся с силой сопоставимой с силой разрыва снаряда. Забивание свай, выемка грунта вблизи фундамента, работа тяжелой строительной техники неподалеку от дома – все увеличивает риски. Это игра в рулетку, учитывая не всегда высокое качество раствора и кирпича, старение материала, частую затопляемость подвалов, что ведет к проседанию грунта в подошвенной части стены и ряд других факторов.
Мне могут возразить, что в скольких домах уже попробивали и ничего. Да результат варварского отношения к жилищному фонду будет всплывать со временем. Для прямого обрушения нужно, чтобы сошлось рад трагических факторов. Но знайте, что изувеченая, потрескавшаяся стена висотного дома, в нижней её наиболее уязвимой части – один из них а возможно и главный. И чем больше будет таких домов, тем выше степень риска.
Відповісти
Мається на увазі - Соборності, 8.
Відповісти
На драгоманова 2 вже сув землі пішов і всі це покривали до сьогоднішнього дня коли вже будинок став дійсно аварійним
Відповісти