Стали відомі боржники Пенсійного фонду в Ковелі

Стали відомі боржники Пенсійного фонду в Ковелі
Згідно з Законом «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» всі платники страхових внесків зобов’язані дотримуватися дисципліни відрахувань до Пенсійного фонду України.

Як повідомили в Ковельському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України, сплата внесків є основною умовою для зарахування відповідного періоду роботи до страхового стажу і призначення пенсії, - повідомляє Про Ковель

Велика заслуга в стабільності надходження коштів тих підприємств, установ, організацій, керівництво яких не порушує законодавство щодо оплати праці та відповідно вчасно сплачують внески.

Але, на жаль, сьогодні не всі підприємства та приватні підприємці є сумлінними платниками внесків. Адже наявність боргу означає не просто недоодержання коштів бюджетом Фонду, а й втрату права на пенсію працівниками такого підприємства-боржника.

Це стосується, зокрема, і структур малого бізнесу, де застосовується спрощена система оподаткування. Сплата внесків дасть можливість збільшити надходження до Пенсійного фонду України і забезпечити як самим підприємцям, так і їх найманим працівникам передумови для отримання заслуженої пенсії.

Найбільшими боржниками на сьогодні є: ТзОВ «Ковельрембуд», ТОВ «Ковельський ЖБК», «Ковельський міський культурно-просвітницький центр», підприємці Демчук Н.В., Дубінчук І.М., Новарчук С.В., Кисляк Л.В., Борзовець Т.А., Старкевич М.М., Франкевич Д.В., Данилевич О.М., Ромащук Р.В.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стали відомі боржники Пенсійного фонду в Ковелі
03 лютий, 2016, 15:23