На Волині виявили ручну гранату.ФОТО

На Волині виявили ручну гранату.ФОТО
Учора, 02 лютого, в селі Нуйно Камінь-Каширського району на решітці літнього майданчика сільського магазину виявили ручну гранату «Ф-1».

Про це повідомляє ГУНП у Волинській області.

Вранці близько 9 години вибухонебезпечний предмет біля магазину помітив чоловік власниці торгового закладу, 47-річний місцевий житель. Чоловік одразу ж зателефонував у поліцію.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Камінь-Каширського відділу поліції та спеціалісти вибухотехнічного сектору Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Під час огляду місця події встановили, що на решітці літнього навісу сільського магазину, ліворуч від вхідних дверей, за допомогою пластмасових хомутів прикріплений предмет, зовні схожий на гранату. При відкриванні та закриванні дверей магазину механізм гранати не спрацьовував.

Спеціалісти сектору на місці провели вибухотехнічні роботи й розрядили гранату, - повідомив Ігор Заболотний, начальник вибохотехнічного сектору Головного управління Національної поліції у Волинській області.

За фактом порушена кримінальна справа за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
забули написати що 20 метрах від магазину знаходиться школа,а навпроти автобусна зупинка!!!
Відповісти
Добре що хоч на дверях школи не поставили.
Відповісти