У Луцьку медик не вбереглася від пневмонії. ФОТО

У Луцьку медик не вбереглася від пневмонії. ФОТО
44-річна завідувач лабораторії Луцької міської клінічної лікарні “переходила” на ногах вірусну інфекцію та отримала як ускладнення пневмонію.

“Грип важко підтвердити, це має бути вірусологічне підтвердження. Але враховуючи те, що це так швидко відбулося, то одна із версій, що пневмонія стала ускладненням вірусної інфекції”, - розповів заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Володимир Шендибило.

За словами медика, в покійної працівниці не було високої температури, але через відсутність належного лікування наросла дихальна недостатність.

“Коли вона поступила в лікарню, ми зробили все, що від нас залежало: вона отримала інтенсивну противірусну терапію, антибактеріальну, але було запізно. В неї було тотальне ураження легенів. В нас вона перебувала на лікуванні трохи більше доби, і ми її не врятували”, - розповідає Володимир Шендибило. Медик каже, що жінка не дожила два тижні до свого дня народження.

"Вона весь час була на роботі. Ми її питали, яка ситуація зі здоров'ям, чи лікується. А вона: мені вже легше. Її дуже не вистачатиме. Працівників такого рівня небагато є", - з сумом розповідає Володимир Шендибило.

Крім того, за словами медика, в Луцькій міській клінічній лікарні збільшилася кількість працівників, які вийшли на лікарняний. В самому закладі посилений епідеміологічний режим: приміщення почали частіше провітрювати, проводять вологе прибирання чотири рази на день, змушують працівників медзакладу носити маски, щоб ті не підхопили вірус.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усі ми смертні...
І ще.
Лікарі теж ЛЮДИ. То ж розумійте тих, хто пішки, а то й на тролейбусі та переповненій маршрутці їздить до вас додому на виклики. У цих людей немає спочинку, бо по недолугій медичній системі у них не кілька родин, а кількасот! А ще в неї є сім"я і, у більшості, маленькі діти.
Відповісти
Добра душа... Хотіла свого часу до монастиря прищепити своє життя. Владика Сергій Тернопільський на це сказав- медицина твій монастир. Тут нам тебе буде не вистачати. Боже упокой іі душу.
Відповісти
Ми втратили хорошу людину, вірного друга ,прекрасного лікаря...Вічна Пам'ять цій світлій людині!!!
Відповісти
Ця сумна звістка сколихнула душу кожного, хто знав Ларису Іванівну. Надзвичайно добра та чуйна жінка...Хороший, і не побоюсь цього слова, Незамінний фахівець... Глибоко віруюча людина....
Як жаль, що так швидко скінчився Ваш життєвий шлях, і Бог забрав Вас...Безумовно, Ваше вічне життя буде в раю! Ви завжди житимете в серцях родичів, друзів, колег, пацієнтів! Царство Вам небесне!
Відповісти
колись давно думала, що кожен лікар, який ходить на виклики, має службову машину, яка його возить від будинку до будинку, з одної вулиці на другу. Але коли лікар піднялася до мене без ліфта,захекана,в розстебнутій шубі, замучена, то я їй зразу чаю запропонувала. Уявіть, що лікар до того не знайома зі мною,стала той чай пити!!!! На що я не надіялась - хто вона, а хто я... Тоді відношення до дільничого лікаря в мене змінилось докорінно. Так що не треба всю медицину поливати брудом, як це роблять часто, особливо в неті...Є і там люди самовіддані, як ця Лариса Іванівна - земля їй пухом і пам'ять від людей. Видно і на небі треба такі люди....
Відповісти