Майор поліції попався на великому хабарі

Майор поліції попався на великому хабарі
На Полтавщині затримано заступника начальника відділу управління захисту економіки ГУ Національної поліції України на хабарі у 30 тисяч доларів, а також його посередник.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

«Майор поліції вимагав 30 тисяч доларів від фермера за непритягнення його до кримінальної відповідальності за користування послугами «конвертаційного» центру», — розповіли в СБУ.

Вимагачі затримані у відповідно до ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового утримання. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За матеріалами Управління СБУ в Полтавській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я навіть не здивований.
Садити треба таких.
Відповісти
Міняй не міняй схему, систему, закони-все марно. Причина в людях. Змінювати потрібно психологію. Всі хочуть, щоб навколо були чесні люди, але це для того щоб самому легше було красти. Психотип українця змінити неможливо.
Відповісти
А цього ніякими реформами не зміниш!!! Наш люд такий, так ріс і зараз на цьому виховується, так що одна печалька з такими людьми в такій країні! :(
Відповісти
Степане і Романе,я з Вами повністю згідний,але,якби в нас прийняли гітлерівсько-китайські закони,ситуація виправилась-би за місяць.Але таких законів ніхто не прийме,бо ВСЯ!,Верх.Рада корумпована.Тому боротьба з корупцією, це повний популізм влади,як законодавчої,так і виконавчої,до якої віадноситься і президент.
Відповісти
Бувають всякі, не спорю. Хто при кориті був той і остається що при білих що при червоних, як брав так і брати буде. Таких вже стріляти треба або руки по логті відрубувати, тоді інші одумаються. А що зі звичайними працівниками? Посадили рядових працівників на 2 тисячі гривень зарплати і хочуть щоб вони на них прожили в зарашніх реаліях.... А вдома жінка, діти, ще може кредит якийсь, з банку тризвонять... А тут приносять його річну зарплату за вирішення якогось питання... Жінка ще дома пиляє за гроші що мало заробляє, дітей треба в садочок чи школу зібрати, чи ще не дай Бог захворів... Питання: як він не візьме??? Його просто обставини заставляють. Країна сама підштовхує до хабарництва!!! Без нормальних умов оплати праці ви корупцію ніколи не поборите, ви це хоч розумієте...
Відповісти
Ну і що забрали і відпустили, ще ніхто не сів за 20 років.Через рік буде депутатом. і Головою обласної ради. Це ж країна ідіотів
Відповісти
Все можна змінити, якщо робити те, що робили сусідні на захід країни: люстрацію, наприклад.
Відповісти
Наївний! А хто буде люструвати? А люстрація люстраторів буде?
Відповісти
Ні яки закони не допоможуть. Самі жорстоки. В Кітає за хабарництво смертна кара. Той що? Все рівно беруть. У нас все ускладнюється в рази. Психологія полішука-хуторянина-"з грязі да в князі". Зверніть увагу-будь який чинуша, я не кажу вже про політика, не говорит, а сповіщає істини, він не вважає-він стверджує. Кожен щиро вважає себе мудрим. Всі хто попався на хабарях-дурні, а він ні. Він ніколи не попадеться. До цього додайти патологичну жадібність. Картинка маслом.
Відповісти