На Волині у державну власність повернули приміщення автобази

На Волині у державну власність повернули приміщення автобази
Прокуратура Волині вживає заходів задля витребування з чужого незаконного володіння нерухомого майна, яке вибуло з володіння держави поза її волею.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Іваничівський районний суд 26 січня 2016 року задовольнив позовну заяву заступника прокурора міста Львова в інтересах держави в особі ВАТ «Червоноградська автобаза» до двох громадян про витребування майна з чужого незаконного володіння й визнання права власності на нього за підприємством.

У судах першої та апеляційної інстанцій за ВАТ «Червоноградська автобаза» визнано право власності та повернуто товариству нежитлові приміщення виробничого будинку, гаражів та складу площею 865 м.кв. у селі Будятичі Іваничівського району.

Це майно вибуло із власності автобази, в статутному капіталі якої частка державної власності складає 51%, у порушення вимог Законів України "Про управління об’єктами державної власності" і "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" без затвердження плану санації, його погодження Фондом державного майна України та державним органом з питань банкрутства, а також на підставі виконавчого документа, який судом не видавався.

Нині ж майно повернуто підприємству.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
читайте між слів прокуратури..позов подано прокурором м.Львова...а вваничівському судді позивача за дорученням представляв волинський працівник прокуратури...в них така практика за вказівкою з генеральної.на даному етапі є лише рішення суду однак воно не виконанне і оскаржене відповідно вся інфромація ПІАР.який прокурори влаштовують для замилювання очей своєю "надважливою"роботою)))
Відповісти