Договір оренди Облспоживспілки в межах Центрального ринку закінчується

 Договір оренди Облспоживспілки в межах Центрального ринку закінчується
Вчора, 3 лютого, рішенням Господарського суду Волинської області позов Облспоживспілки до Луцької міської ради про продовження договору оренди земельної ділянки в межах Центрального ринку на 5 років залишено без розгляду.

Про це повідомив адвокат Ігор Поліщук у Facebook:

«Сподіваюсь, що на цьому довга судова тяганина закінчилась, а Облспоживспілка зрозуміла безпредметність своїх позовних вимог та недоцільність подальшого судового процесу з приводу вищевказаного. Відтак, договір оренди Облспоживспілки в межах Центрального ринку закінчується влітку наступного року», ‒ йдеться у повідомленні.

Також Ігор Поліщук подякував судді Бондарєву С.В. за об'єктивний та неупереджений розгляд справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
клоака житиме?
Відповісти
Споживспілка - то тотальна корупція.
Відповісти
гляньте що горгути на Варшавці витворяють. Хто додатки до договорів не підписує знов світлом пресує а ще понавішував на парканах папірці про розрив з неугодними. то що помінялось?
Відповісти
Базари працюють на кишеню ненависницької купки злодіїв споживспілки - галичана Горгута, Новохіжина, який прогулюється вулицями Луцька як карломарксівський банкір Ротшильд - в зїденому міллю капелюсі фасону 1964 року, схожої на Бабу-Ягу Марти Кандиби і іже з ними. 5-6 злодіїв десятки років ссуть кров з міста і підприємців, які морозять соплі і не можуть за ніч до наступного дня відігрітися.
Відповісти
жидовські морди не виганяйте підприемців із ринків ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ на вулицю хай спокійно працюють і годують своі сім"і Будуть великі мітинги підприемців під стінами міськоі ради але жидовських нових Там-Тамів на землях де розміщені ринки ніколи не буде!!!!!!Не керуйте із Швейцаріі вашими депутатами - нічого не буде!!!!!!
Відповісти
які такі РИНКИ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ ? Земля - міста, павільйони - підприємців, а ці нахаби кують з повітря гроші і ще гавкати будуть ? Повернути землю і місту, а доходи з цього --ЛУЧАНАМ .
Відповісти
ломага-стасюк- стрига відірвали від корита вигнали за хабарі ідіть з богом і не поливайте не пишіть в різні інстанціі гнилі листи ВАш час уже давно минув !!!Будьте мужиками а не гнилими дописувачами до будь якоі влади яка прийде - вас підприемці добре пам"ятають за побори які ви тягнули з простих людей ГАНЬБА!!!!!!!!
Відповісти
підприємці горгутів зневажають більше всіх, зрештою, у працівників-кріпаків горгута розпитайте не на камеру.
Відповісти
то при ньому підприємці з головним інженером розбиралися, а зараз замість Гордійчука опудало , яке саме і "гав" не має права лайкнути. То небо і земля якщо рівняти Ломану і горгон .
Відповісти
горгути здерли на дахи й бруківки які собі на баланс поставили.
Відповісти
аби не вам уродам !
Відповісти
хай гроші напряму йдуть в казну міста без посередників
Відповісти
хватить палицею лякати бо він для міста хоч щось робить а ви тільки оббираєте.
Відповісти
Горуни краде вое
Відповісти
Горгути на кіл
Відповісти
Дурачье БАЗАР Є І БУДЕ. В вашу казну напряму хіба шо кіт націдить. Ну поторгуються пацани і дальше Базару БУТИ. Горгут - бізнесмен не те шо ви совки. Жаба вас давить шо до корита немаєте доступу. А Палиця ваш на якому заводі гроші заробляє звиняйте запамятовав ?
Відповісти
Базар буде, але підстаркуватий вовк робить купу помилок. Не можна назвати це чудо бізнесменом, воно без "даху" -НІЩО, а всьому приходить кінець. Що ВЛАСНИМИ РУКАМИ створив цей "БІЗНЕСЬОР" ????
Відповісти
Останні новини
Договір оренди Облспоживспілки в межах Центрального ринку закінчується
04 лютий, 2016, 15:47