«Укрзалізниця» планує збільшити виручку майже на півмільяра доларів

«Укрзалізниця» планує збільшити виручку майже на півмільяра доларів
ПАТ «Укрзалізниця» розраховує в 2016 році збільшити операційну виручку на 480 млн доларів за рахунок підвищення тарифів на вантажоперевезення (на 15%) і зростання обсягів перевезень.

Про це повідомляє «Конкурент».

Менеджмент «Укрзалізниці» також очікує, що оптимізація операційної діяльності підвищить прибутковість підприємства на 5,2 млрд гривень (0,2 млрд доларів).

Крім того, «Укрзалізниця» повідомила, що продовжує вантажні перевезення в Донецькій і Луганській областях (у тому числі на контрольованих бойовиками територіях), в основному для вивозу вугілля.

Платежі, отримані в результаті діяльності в цих регіонах, становили 350 млн гривень в грудні 2015 року і 220 млн гривень в січні 2016 року.

Щодо єврооблігацій "Укрзалізниця" повідомила про отримання попередньої згоди на реструктуризацію цінних паперів більш, ніж від половини їх власників.

Як повідомлялося, «Укрзалізниця» 9 грудня 2015 року в ході переговорів з групою компаній з управління активами досягла домовленості щодо умов реструктуризації єврооблігацій на суму 500 мільйонів доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТАК МИ ТОРГУЄМО З СЕПАРАМИ УРА І НЕ ТРЕБА ЗМІН
Відповісти