На Волині в аварії загинула жінка

На Волині в аварії загинула жінка
Вчора, 4 лютого, близько 22-ї години у селі Копачівка Рожищенського району трапилася смертельна ДТП.

Як повідомляє «Під прицілом», посилаючись на соціальну мережу, вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом. Очевидець повідомляє про жертви в ДТП.

«Близько 22:00 ковельський напрямок с.Копачівка вантажівка на зустрічній підперта бусом... працює поліція... шкода, але є загиблі...», - йдеться у дописі.

У прес-службі волинської поліції повідомили, що у ДТП загинула 50-річна жінка, яка переходила дорогу.

«ДТП трапилася у с. Копачівна. Загинула жінка-пішохід 1966 року народження. Наїзд скоїв водій за кермом вантажівки «Volvo», - повідомили у прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жінку на переході збила фура десь близько 19-30. І то вона ше до десятої там лежала? який жах! Як "оперативно" працює наша поліція!!!
Відповісти
Дуже шкода, і я співчуваю рідним. АЛЕ Як так можна переходити дорогу на ТРАСІ, щоб збила фура?? З закритими очима?. ПІШОХОДИ думайте головою на дорозі. Водій може відволіктись, чи йому погано стане, а ви валите через перехід навіть не дивлячись.
Відповісти
Поліція зразу відреагувала на повідомлення, так що ненаводьте наклеп ,якщо не впевнені в інформації!!!!
Відповісти
Щодня за кермом і щодня бачу "корів" , які дивляться по сторонам лише коли до них починаєш сигналити або матюкатись. Жіночки, дивіться на дорогу ДО ТОГО як ступите на проїжджу частину!
Відповісти
Буває так що люди ідуть через пішоходний перехід з телефоном і не дивляться є авто чи ні, а за містом велосипедисти та й по місту без катафотів в темну пору рухаютьсся .нема відповідальності права не заберуть так як в водія чи ошртрафують за вискакування на дорогу
Відповісти
ПЕРЕХІД ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПЕРЕХОДИТИ ЛЮДЯМ!!!!! ВОДІЇ ПОВИННІ ДИВИТИСЯ ДЕ ЇДУТЬ, А НЕ БАЙДИКИ БИТИ!!!!!!!!!
Відповісти
А хто знае, що за жiнка? Як звати?
Відповісти
Перехід для того щоб переходити дорогу,АЛЕ потрібно бути впевненим що вашому життю нічого не загрожує, а не вискакувати на дорогу з думкою "Я на пішоходному переході то я король".Нашим пішоходам та велосипедистам потрібно вчити правила дорожнього руху як і водіям, бо вони ходять де хочуть.Але найголовніше Ви хоч раз чули що аварія в якій збили людину винний пішоход???ні не чули завжди винний водій...а перш ніж робити висновки треба розібратися. Завітайте в Рожище і самі все побачите!
Відповісти