У Рожищі відремонтували спортивну школу

У Рожищі відремонтували спортивну школу
Рожищенська районна дитячо-юнацька спортивна школа відкрила свої двері після реконструкції.

Про це йдеться на сайті Волиньської обласної державної адміністрації .

На святковий захід завітали голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, представники районної влади, вихованці спортивної школи, їхні батьки та друзі.

Керівник найвищої виконавчої гілки влади регіону звернувся з вітальною адресою до усіх присутніх на святі та висловив переконання – серед молодих спортсменів школи виростуть майбутні чемпіони та майстри спорту.

"Найголовнішим, – підкреслив Володимир Гунчик, — є те, що сьогодні ці юні спортсмени тут, з нами. Вони відчувають піклування та турботу. Це майбутня гідна зміна нашим дідам та батькам, підтримка наших земляків, які відстоюють сьогодні незалежність на Сході України.

Загалом, беручи до уваги те, що в країні триває війна, особливу радість приносить продовження будівництва та відкриття шкіл, садочків, прекрасних спортивних комплексів, подібних до того, що нині відкрили у м. Рожище".

Варто наголосити, що тільки спільними зусиллями органів влади, місцевого самоврядування та громади вдалося здійснити реконструкцію спортивного комплексу та облаштувати в ньому котельню. Левову долю коштів для виконання робіт було виділено з Фонду регіонального розвитку. Відповідний відсоток фінансування передбачили і в обласному бюджеті. Тож, Володимир Гунчик підкреслив, що на прикладі цього закладу продемонстровано, на скільки ефективно використані державні кошти.

Насамкінець виступу Володимир Гунчик висловив свої побажання господарям та гостям свята:

"Хай розквітає наша Волинь та Україна, а радість та щастя наповнюють наші серця. Добробуту, миру, злагоди усім нам і, звичайно ж, перемоги! А вам, шановні спортсмени, – успіхів! Нових досягнень у такому прекрасному спортивному комплексі".

Директор Рожищенської дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Приходько висловив слова вдячності за надану допомогу керівництву області, зокрема, голові облдержадміністрації Володимиру Гунчику, а також всім небайдужим до долі закладу.

Звернувся він і до юних спортсменів, які займаються у спортивних секціях з легкої атлетики, футболу, тенісу, що діють у спортшколі:

"Приходьте сюди самі і приводьте своїх друзів на тренування в оновлений теплий зал. Адже вам є на кого рівнятися! Наша школа підготувала 11 майстрів спорту, 7 гравців командних майстрів. В нас є чемпіони України та міжнародних змагань, чемпіони світу серед ветеранів легкої атлетики. Займайтеся! Тренуйтеся! Спортивна школа чекає на вас!".

Не обійшлися урочистості і без нагород. Подяками нагороджено ветеранів спорту Миколу Дмитрука, Миколу Огородніка, Олену Стельмащук, Степана Наконечного, Володимира Пелеха та Володимира Сєрікова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жалко немає фото ремонту.Хочеться бачити що зробили.
Відповісти
і без УКРОПА обійшлися. А то тільки вони хваляться своїми майданчиками, зробленими за гроші, заробленими на нас
Відповісти