У Луцьку відбудеться турнір пам’яті відомого волейболіста

У Луцьку відбудеться турнір пам’яті відомого волейболіста
6 лютого о 12.00 годині в спортивному залі обласної ДЮСШ (вул. Шевченка, 3) розпочнеться V-й відкритий турнір з волейболу серед аматорських команд, присвячений пам’яті видатного спортсмена Сергія Семенюка.

Про це йдеться на сайтіЛуцької міської ради.

Сергій Семенюк за короткий час свого життя зробив дуже багато для розвитку чоловічого волейболу як у місті, так і в області. Турнір з цього року набув статусу міжнародного і надалі буде проводитись щорічно у такому форматі.

Вшановувати майстра спорту України з волейболу, президента волейбольного клубу «Підшипник» будуть такі луцькі команди: «Олюртранс», «СКФ Україна», а також гості – команда «ПП Борідка» з міста Ковеля, «Єдність» з м. Броди Львівської області, команда з м. Червонограда та команда «Спартакус» з м. Адамувка (Польща).

У складах команд боротьбу за нагороди будуть вести гравці, які в минулому виступали і тренувалися під керівництвом Сергія Федоровича.

Ігри відбуватимуться за коловою системою по підгрупах із трьох партій до двох перемог. Переможці груп у фіналі виборюватимуть звання кращого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.