У Центрі зайнятості лучани масово шукають роботу

У Центрі зайнятості лучани масово шукають роботу
Торік на обліку державного центру зайнятості міста перебувало 8,3 тисячі безробітних лучан, працевлаштовано за цей період 2,8 тисячі, рівень працевлаштування становив 33,4% проти 32,8% у 2014 році та 34,4% в області.

Про це інформує ГУ статистики у Волинській області.

На кінець року у статусі безробітних залишалося 2,4 тисячі осіб, пропозиція робочої сили у 5 разів перевищувала потребу в ній, тоді як в області – у 15 разів. Середньооблікова кількість безробітних, які отримали допомогу із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, у грудні склала майже 2 тисячі осіб.

Середній обсяг виплаченої допомоги становив 1623 гривні кожному безробітному, що на 17,8% вище законодавчо визначеного обсягу мінімальної заробітної плати (1378 гривень), в області відповідно 1330 гривень і на 3,5% нижче. Всього за рік виплачено такої допомоги на суму 32,6 мільйони гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А підприємці не можуть знайти нормальних працівників. Приходять одні туніядці,алкаші або злодії.
Відповісти
Непитання знайти роботу питання оплати. Як платять так і приходять.запропонуйте роботу піду працювати умію усе від каналізації до компютерізвції а зарплати нема
Відповісти
Приходить на хорошу зарплату, працює добре рівно місяць, а далі починає валинити,сачкувати та робити свої приватні справи.
Відповісти
пі.сі. якраз такі "спеціалісти" від каналізації до компютеризації, є поганими працівниками.
Відповісти
Шановний,а Ви як оцінюєте норм. ЗП? Це 2000-3500грн.?С-ки це доларів??? 100-120?)) Нормальні люди нині не працюють на когось або якщо працюють то ЗП отримують відповідну. Знаю,що більшість працює на тих 3000-4000,але це не проблема кваліфікованих працівників!!! Тому, цінуйте, коли до Вас приходить людина,яка хоче працювати та каже ЗП на рівні 6000 і вище!!! Цінуйте!!!І проблем не матимете...
Відповісти
Що заробити високу зарплату потрібно виконати багато продуктивної роботи, а не перебувати на роботі та протирати штани. Хто шуршить-той має.
Відповісти
Правильно, дєд, міркуєш. А вічно чухню всяку пишеш. Видно, за розум взявся.
Відповісти
Щоб отримувати високу зарплату треба ніхера не робити, а сидіти собі й вказувати іншим. Тобто їхніми руками все й робиться. Й платиться за це мізер. А як вони падли незавдовлені - то візьмемо ми інших. Охочих же робити багато.
Звідси випливають випробувальні терміни й мінімальні ставки. В тих термінах.
Відповісти
Треба мати знання-адже за знання Ви і купуєте!Тому вчіться,шановний, правилам та тому як живуть в сучасному світі,а тут радянський союз!!! Своїм дітям так казатимете та платитимете....
Відповісти
добровольців на відновлення Донбасу! Роботи море....
Відповісти
А ще Верховна зрада пропонує скасувати безвізовий режим с рашкой. А це приблизно 6 млн заробітчан. Стрибаємо. Коли вони вернуться до дому буде веселуха!
Відповісти
путлєровський троль , чому 6 ,давай відразу 26... У фашистькій РФ працюють тільки 2 мільйони,і то постійно проживають.
Відповісти
Та які там два? Подивіться статистику виданих дозволів(патентів) на роботу в РФ для українців за минулий рік. Тисяч 700. Ну ще нелегалами мільйон на 3-6 місяців на рік заїжджає.
Відповісти
А до чого тут це??? Українці так і так там правона перебування мають, як у к-нах ЄС!!!В чому проблема??? Теж вавка в голові???
ВР, НА ДИВО, хоч щось правильно робить!Йди в свій даунєцк та готуй їжу ватажкам своїм бальним на всю голову...
Відповісти
куда ани вернуться пративный они уже пмж давно а если чесно то 6 млн тебе приснились наверное 2 от силы не гони волну
Відповісти
з mail.ru справ не маємо.
Відповісти
Подивимось...Скільки і кого вижинуть. Мені це так фіолетово. А ось як вони смикатись будуть? Безробіття росте і буде рости. Про шенген тільки обіцянки-цяцянки. Про асоціацію теж лише-бла-бла-бла. Стрибаймо!!!
Відповісти