Міністри три години вмовляли Абромавичуса залишитися на посаді

Міністри три години вмовляли Абромавичуса залишитися на посаді
Міністр економічного розвитку й торгівлі Айварас Абромавичус висунув політичні вимоги, при умові виконання яких він залишиться на посаді.

Про це інформує УНН.

Айварас Абромавичус був на закритій частині засідання уряду, де його всі міністри три години вмовляли залишитися на посаді.

“І він висував суто політичні вимоги для того, щоб залишитися на посаді. Починаючи від того, що Ігор Кононенко, прізвище якого він озвучив, повинен скласти мандат народного депутата. І закінчуючи „а давайте розглянемо можливість відставки Арсенія Яценюка“, а його місце щоб посіла Наталія Яресько”, — повідомила журналіст.

Як повідомляє УНН, Міністр економічного розвитку і торгівлі А.Абромавичус прийняв рішення подати у відставку. Про це він заявив під час брифінгу в середу, 3 лютого.

За його словами, причина відставки — активізація блокування системних реформ в Україні, тиск на команду міністра.

Нагадаємо, 2 грудня 2014 року Верховна Рада затвердила склад Кабінету міністрів, до якого увійшов А.Абромавичус як міністр економічного розвитку і торгівлі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нема дурних
Відповісти
Ті короновані злодії і брехуни не тільки народу України набридли, але й цілому світу ... Дайте, дайте, дайте нам кредит, а ми його собі і своїм діточкам лінивим роздерибанемо (на яхти і в Великобританії, США... квартири), а правнуки і внуки простих українців будуть його віддавати !!! (самі ж повтікають за кордон " державні мужі" ) . Всьому є межа , шановні керманичі !!! Забрехались і закрались, шановні... усьому є межа !!!
Відповісти
24 роки дерибан в Україні-ненці тими, хто при владі... Короновані злодії і брехуни, бандити при владі !!!
Відповісти
Теперішній уряд - це дійсно зграя ненажерлевих піраній, які догризуть з тіла України останні "поживні" шматки. "Попереднікі" типу Януковича і Азарова - жалюгідні сором'язливі хлопчаки у порівнянні з тією нечистю, що прийшла до влади на ганебній майданутій хвилі!!
Відповісти
Подивіться фільм Маски майдану який зняв французький режисер.
Відповісти
Останні новини
Міністри три години вмовляли Абромавичуса залишитися на посаді
06 лютий, 2016, 01:59