П'яного за кермом видав поспіх. ФОТО

П'яного за кермом видав поспіх. ФОТО
Луцькі патрульні під час чергування затримали нетверезого водія.
Подія трапилась у ніч з 5 на 6 лютого

Як повідомляє ВАР, увагу патрульних привернув водій, який поблизу м’ясокомбінату на червоне світло світлофора «проскочив» перед потягом. Поліцейські наздогнали порушника.

«Водій даного автомобіля «Славута» не виконавши вимоги світлофора проїхав на червоне світло під знак заборони. На вимоги поліцейських не зупинився. Даного громадянина за тримали на місці пригоди», – повідомив інспектор патрульної служби, лейтенант Олександр Оліферчук.

Порушник відмовився показувати документи, проте на камеру свою вину визнав.

«Він хотів, щоб ми якось «вирішили питання». Зараз будемо оформляти та відправляти на драгер», – підсумував поліцейський.

У крові чоловіка виявили 2, 33 проміле алкоголю, тож далі – складання протоколу та вилучення водійського посвідчення і видача тимчасового посвідчення.

Щоправда, після того, як з’явилися журналісти, чоловік відмовився проходити тест, заявив що він не водій і автомобіль йому не належить. Коли чоловіку запропонували поїхати у відділок на освідування, він раптом захвилювався за автомобіль – «а дайте я гляну, чи все там добре». Тим не менше, він заперечував, що автомобіль належить йому.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як стверджує поліцейський. порушник пропунував вирішити питання. Цікаво чи оформили цей факт поліцейські. В разі не оформлення. службові особи самі порушили законодавство.
Відповісти