У центрі Луцька агітували за опозицію. ФОТО

У центрі Луцька агітували за опозицію. ФОТО
У центрі Луцька представники Об’єднаної опозиції спілкувалися з виборцями.

На зустрічі 9 серпня лучан знайомили із кандидатом від Об’єднаної опозиції Петром Кравчуком.

Нагадаємо, саме волинянин Петро Кравчук балотуватиметься до Верховної Ради в луцькому мажоритарному окрузі від Об’єднаної опозиції.

З електоратом спілкувались, окрім Кравчука, ще й секретар Луцької міськради а заодно і голова Волинського регіонального виборчого штабу Об’єднаної опозиції Григорій Пустовіт, рухівець Володимир Банада та народний депутат, лідер Народного Руху України Борис Тарасюк.

Петро Кравчук розповів лучанам, що йде у парламент не заради власної вигоди.

«Ви не побачите від мене ні спалених будинків, ви не побачите від мене ні відновлених будинків. Ви не почуєте від мене ніяких обіцянок, які я не зможу зробити. Але я обіцяю вам, що я буду гідно представляти наш округ, лучан, і все, що стосується законного виділення коштів… З моєї сторони буде чесно і прозора виборча кампанія, і відстоювання інтересів лучан буде на дуже високому рівні», – висловився кандидат.

Політики говорили з виборцями про «кнопкодавів» у парламенті, про можливі фальсифікації на виборах та про «злочинну владу» під керівництвом Віктора Януковича.

Один із лучан навіть вимагав у політиків підписатися кров’ю під їхніми обіцянками.

Довідка

Петро Кравчук – український політик, народний депутат України 5-го та 6-го скликань. Голова Державної служби автомобільних доріг України (з 9 січня 2008 до 11 березня 2010). Член ВО «Батьківщина». Народився 11 липня 1962 у селі Підріжжя Ковельського району Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То Кравчук за свій фальшивий диплом сказав чи ні? Народ то не забув і не забуде ...
Відповісти
Бандит-олігарх Палиця-Лактер проти корупціонера-політикана, інваліда з загальною середньою освітою Кравчука. Пішли вони обоє на х...
Відповісти
Цей свіжоспечений кандидат навіть нічого не обіцяє. Прямо показує, що він нічого робити і не буде - навіщо? Тише їдеш, далі будеш! Наочний приклад поведінка сьогоднішньої опозиції в парламенті.
Але підсвідомо закладається думка, якщо він реально робити нічого доброго не буде, навіщо нам-лучанам такий представник-кнопкодав від громади у ВР!
Відповісти
Дарма не обіцяв що зробить і зробив. Мені от цікаво, що доброго він Луцьку приніс і що ще "доброго" зробить.
Де може бути чесність у того, котрий обманював українців і обікрав, коли дороги будував. Знаєте де вкрадене? Поїдьте на фірму Кравчука, що на виїзді з Луцька по Рівненській. Автоперевізницька фірма з ТІРами сучасними у новими будинками. За які гроші цей бізнес постав у Кравчука? Ганьба такій опозиції
Відповісти
А от якраз власна фірма - це не аргумент. Якщо будете ганьбити всіх, хто має власну фірму - то ваша країна Північна Корея.
Відповісти
А людей-то скільки?! :)
От і видно "авторитет" опозиції! :)))
Відповісти
"...і відстоювання інтересів лучан буде на дуже високому рівні" - за такого кандидата варто голосувати, скажу, вам, панове! ггг!!!
Відповісти
Ну якщо вже опозиція виставила кравчука-неука то дійсно в неї дуже слабі позиції.І навіщо Тарасюк приїхав і поряд з ним стоїть? Нормальній,освіченій,пристойній людині біля безтолкового кравчука стояти,це себе не поважати... Як був трактористом так трактористом і залишився...
Відповісти
Кравчук??? КУДИ Ви? Якщо Ви думаєте що натягнувши кепку на голову і футболку у гарвардському стилі буде таким як усі то Ви помиляєтесь....
Відповісти
Дик Карвчук якраз і не в кепці. В Кепці містер Банада. Слабо ви знаєте своїх кандидатів від опозиції. Героїв варто знати по обличчю.
Відповісти
сумна якась агітаторка на останньому фото: дивиться на ті газети і сама не вірить....(думає - "хоч заплатять мені за те, що сиджу тут..."). Усе сумно. непереконливо, "пісочниця". Це не опозиція а імпотенти. Корявими буковками на папірцях писати - усе, на що здатні (((
Відповісти
Барига він і в Африці барига
Він був ганялою автівок ним і залишився
Турчинов зливає Батьківщину
Відповісти
Кравчук виграє вибори, скільки б свора палканчиків не напрягалась. Бруд вилитий на нього сьогодні завтра відпаде. Що люди палиці заспівають коли кравчук виграє вибори?
Відповісти
Раніше, ще за СРСР вибирали людей з народу, не дивились на освіту. Аби був толковий. На сесії їздили коли потрібно і ніхто зарплати не платив, тільки гроші на відрядження. А зараз їх утримують, зарплату собі самі зробили, яку хотіли, матеріальну допомогу по 100000 тис. Вони в партіях сидять до тих пір, поки їх не куплять. А куплять, то вони із партії "валять" і голосують з регіоналами. Гроші мають і розсипаються ними, щоб купити нас. А коли виграють вибори, то зразу ж забудуться про нас. Регіоналам потрібна наша земля, а не ми. Наша українська земля може прокормити 800 млн. людей. В регіоналах мало українців, там росіяни, в основному їх родини в Україні не проживають. Ось і задумайтесь люди за кого голосуєте... Нехай краще Кравчук буде депутатом, тихо працює, ніж "тушкин" мандат буде у регіоналів і буде голосувати з ними проти нас.
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька агітували за опозицію. ФОТО
09 серпень, 2012, 19:55