«Рапід» - «Волинь»: 1:1

«Рапід» - «Волинь»: 1:1
У присутності 22 тисяч вболівальників «Волинь» стартувала на Sait Nagjee Amarsee International Tournament. Гра вийшла бойовою, а у підсумку - нічия.

Про це повідомляє ФК Волинь.

Попри видозмінений склад «хрестоносців», вони вже у перші хвилини могли вирішувати результат гри. У першому таймі українці перестріляли суперника по ударах по воротах з рахунком 5:1. Румуни після матчу зізнавалися, що буди дещо шоковані атаками Волині. Але все ж вони забили першими — Тудоран отримав пас з центру у фланг, вибіг на побачення із Шустом і сильно пробив Богдана — 1:0.

Капітан «Волині» Сергій Кравченко розповів прес-службі про свої враження від гри: «Вийшов бойовий матч, такий, який і потрібен на зборах. Грали ми об’єктивно набагато краще, моменти були. Обов’язково треба було в першому таймі два рази забити. З огляду на те, що це був перший матч в році і проти неслабкого суперника, то спаринг вийшов вдалим.

Взагалі, на грі була хороша атмосфера, вболівали більше за нас, бо «Волинь» глядачам більше сподобалася. Можливо, через те, що атакували, високо пресингували румун. Відзначу, що, хоч були побоювання за поле, але воно в непоганому стані. Тепер готуємося до бразильців, там буде набагато важча гра, ми бачили їх в ділі».


Sait Nagjee Amarsee International Tournament, 1 тур, товариський матч.

«Волинь» (Луцьк) - "Рапід" (Бухарест). 7 лютого, м. Кожикоде, стадіон EMS. 15.30, 22 500 глядачів.

Волинь: Шуст - Богданов, Шабанов, Жуніч, Польовий - Кравченко (к), Горопевшек, Мемешев, Герасимюк (Романюк, 60, Шаповал, 66) - Діденко, Петров (Насонов, 46).

Голи: Тудоран, 13 - Мемешев, 59

Попереджені: Шабанов, Польовий, Горопевшек

Наступний матч підопічні Віталія Кварцяного проведуть 11 лютого о 15.30 за київським часом проти Атлетико Паранаенсе (Курітіба, Бразилія).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фігасе глядачів як на товариський
Відповісти