Дуб, сосна, вільха – волиняни і далі крадуть ліс. ФОТО

Дуб, сосна, вільха – волиняни і далі крадуть ліс. ФОТО
Активісти громадської організації «Безпека Волині» (колишні бійці батальйону «Айдар») вкотре затримують партії незаконно зрубаної лісової сировини, без належного оформлення документів.

с. Городище Ківерцівського району

«Затримали фуру вільхи. Близько 20 кубів. Документи датуються 2015 роком, хоча сама дошка ще сира, видно, що спиляли нещодавно», - розповідає один із представників ГО «Безпека Волині».





Камінь-Каширський район

Незаконне розпилення та зберігання сосни. Колишні бійці виявили пилораму, на території якої знаходилась величезна кількість розпиленої деревини. Разом з тим, навколо були знайдені й приховані під сіном стовбури зрізаних дерев.









с. Сильно Ківерцівського району

"Активісти громадського формування «Айдар» побачили підозрілий бус. Під час затримання водій авто несподівано звернув в останній двір, де і залишив автівку. Його знайшли лише зранку. Ним виявився підприємець, власник пилорами у селі Гораймівка Маневицького району на прізвище Мельник. А перевозив він незаконно зрізаний дуб. Близько 2-х кубів. У документах деревина оцінювалась у 6 000 грн. А якщо говорити про її ринкову вартість, то її ціна складатиме близько 15 000 грн", - розповідають айдарівці.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щоб не було "атавістів" від Гайдару...
Відповісти
Ого, бідний бус. Як таке впихнули?
Відповісти
Кому війна , кому АТО , А падлота знищує природу , не розуміючи , що природа ВІДОМСТИТЬ ЖОРСТОКО ! І не врятують гроші , ,,зароблені,, від її знищення ! Все відгукнеться на дітях , внуках , бо для них лишаємо ПУСТЕЛЮ !
Відповісти
Миколо, від війни в нас с-ки вже відкуплено??? Я особисто знаю "родичів" своїх і з них вже 4-ро відкуплені...В чому проблема там хоча б лад навести? Лікарі таке виписують за 200 баксів, що нехай Господь милує... І ці ідіоти, а я їх по іншому не назву хочуть тут ще права свої вимагати.
Нам треба 3 революцію,але таку, щоб дійсно кулю в лоб!
Відповісти
Революція не за горами , все йде до того ! Бо ці бариги доведуть Україну до краху !
Відповісти
Пустеля буде через тих хто в лісництві по5 фур падло
Відповісти
А в нас якась така нація, Ви знаєте? В неділю в церкву московську біжать, моляться, просять Бога собі рідненькому\рідненькій всіх благ, грошенят побільше, щоб краще ніж в сусіда, а в понеділок - суботу знову грабують!!!І по колу... В нас якщо не вкраде-не проживе.Якось так.
Відповісти
На першому фото тієї дошки кубів 5 а пишуть 20!!! І для чого брехати?!
Відповісти
Фуру з доскою яку напиляв роботяга стопорнули , а дві з кругляком франківців тих шо порішали "відпустили" !!!!!!!! Ото справедливість
Відповісти
То фігня а ліснитство по 5 фур за день то нечого на державу пра
Відповісти
Останні новини
Дуб, сосна, вільха – волиняни і далі крадуть ліс. ФОТО
08 лютий, 2016, 15:31