У Луцьку хочуть закрити найзбитковіші котельні

У Луцьку хочуть закрити найзбитковіші котельні
У Луцьку пропонують закрити котельні, що працюють у збиток.

Як повідомлялось 8-го лютого під час засідання тимчасової контрольної комісії міської ради з питань вивчення проблем ДКП «Луцьктепло» ліквідувати найзбитковіші котельні хочуть в цілях економії, - пише "Волинське Агентство Розслідувань".

Натомість мешканцям районів, які обслуговували ці котельні, пропонуватимуть підключити індивідуальне опалення.

«Головний інженер, перший заступник директора «Волиньгазу» Сергій Романович (Галянт – авт.)озвучив пропозицію, що вони готові перевести на індивідуальне опалення будь-який об’єкт, якщо це буде доцільно», – зазначив голова тимчасової контрольної комісії з питань вивчення проблем КП «Луцьктепло» Сергій Була.

За його словами, ПАТ «Волиньгаз» готовий включити спеціальні котли. Тож на основі результатів аналізу котельні, які приносять максимальний збиток, пропонують закрити, а натомість встановити індивідуальне опалення.

Водночас комерційний директор КП «Луцьктепло» Валентина Малютіна зазначила, що таких котелень аж 10. На її думку також недоцільно керуватися лише фактором економії, не менш важливим є, скажімо, екологічний аспект. На «Луцьктеплі» ж планують ліквідувати котельні, експлуатація яких недозволена – підвальні чи прибудови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть чесно - Карбишева, 2 не вистачає "замовлення"Ю, тобто закриємо комунальні котельні, щоб приватна не простоювала!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть закрити найзбитковіші котельні
09 лютий, 2016, 09:25