У Луцьку ДТП: збили пішохода

У Луцьку ДТП: збили пішохода
Вчора, 8 лютого, в Луцьку на вулиці Гордіюк сталася ДТП з потерпілим. Про це у повідомляє Під прицілом, посилаючись на інформацію в мережі.

Зі слів очевидця, зелена «Ауді» за 100 метрів до пішохідного переходу збила чоловіка, який перебігав дорогу. ДТП сталася орієнтовно близько 20 години.

«Шапка і замерзла калюжа крові на Гордіюк. 100 метрів до пішохідного переходу і кільця на 40-му. Зелена «Ауді» взяла на капот п’янувате тіло, яке перебігало дорогу. Ніби як живий, забрала «швидка». Скло з боку водія конкретно увійшло всередину. Калюжа крові вражає», - йдеться у дописі лучанина.

Потерпілий доставлений в міську клінічну лікарню з забоями та струсом мозку. Як додають медики, чоловік був у стані сильного алкогольного сп'яніння.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це був таксист,я сиділа дома,коли почула різкий звук гальм,виглянула у вікно і побачила шашку на машині.Зрозуміла що сталося лише тоді,коли побачила,що люди почали сходитись
Відповісти
Волинь п....т ви ідіоти? Коли почнете працювати, а не переписувати репліки таких же придурк...ів?
Відповісти
Всі водії були би дуже щасливі, як би наша поліція штрафувала не тільки водіїв але і пішоходів, які лізуть по дорозі як БИДЛО. Для пішоходів є пішоходні переходи, а для автомобілів дорога для автомобілів... Якщо почати штрафувати пішоходів наш місцевий б'юджет поповниться на кругленьку суму!!!
Відповісти
Водія дуже шкода-куча проблем через лінь пішохода. В мене була ідея на Соборності(Гостинець) намалювати на асфальті обведене тіло і написати-на червоне-СТІЙ,особливо часто поспішають бабки-на пенсії ж блін-КУДИ...Дуже низький рівень відповідальності пішохода,а машина не телепат-кому де вздумається....
Відповісти