В середньому за добу на адресу Луцькради надходить 55 звернень

В середньому за добу на адресу Луцькради надходить 55 звернень
За звітний період ( з 25 січня по 7 лютого 2016 року) на адресу міської ради надійшло 846 телефонних звернень, 290 з них інформаційно-консультативного характеру.

Найбільше з них стосувались роботи житлово-комунальної сфери міста. У них лучани просили здійснити ремонт дороги на вулиці Тімірязева, ліквідувати велике провалля біля будинку на вулиці Драгоманова тощо.

На виконання в ДКП «Луцьктепло» було передано 77 звернень. Повідомлення стосувались зупинок бойлерних у місті, що зумовлено проведенням аварійно-ремонтних робіт.

«Однак і надалі турбує лучан відсутність гарячої води в ранкові години, з цього приводу надійшло 33 дзвінка. Мешканці міста повідомляють, що з кранів гарячого водопостачання щоранку поступає холодна, або ледь тепла вода», - зазначає директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як на оперативній нараді луцького міського голови.

Варто зазначити, що збільшилась кількість звернень стосовно налагодження зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій.

За словами директора департаменту, за останній період було відновлено освітлення на вулицях Рівненська, 125; Таборище, 1-5; Щепкіна, 11; Ярощука, 22; П. Маха, 48; Конякіна, 12; Кривий Вал, 9, 10 та пішохідного мосту від залізничного вокзалу до ТЦ «Караван».

Також повідомлення стосувались відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах, які були викликані як плановими відключеннями, так і аварійними.

Турбує лучан й несвоєчасне вивезення твердих побутових відходів та неприбирання біля контейнерів.

На адресу міськради надходили й звернення, що стосуються діяльності КП «Луцькводоканал». Працівниками підприємства було ліквідовано прорив на водопровідній мережі.

Звернення громадян, що стосуються проблеми безпритульних собак, передані на виконання в КП «Ласка».

Окрім того, лучани нарікали на роботу маршрутних автобусів. Зокрема, зазначали про великий інтервал руху, відсутність рейсів, особливо у ранкові та вечірні години. Всі звернення передані в управління транспорту та зв’язку. Передані на розгляд в Луцьке підприємство електротранспорту звернення й про незадовільний рух тролейбусів у місті.

На адресу Луцької міської ради надійшли 30 петицій. З них підтримали дві, зокрема, про створення МакДональдса та заборону діяльності скульптора Ірини Дацюк. Зараз петиції знаходяться на розгляді у відповідних виконавчих органах міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще за маршрутки повиннні бути звернення . ТО не зупиняються бо женеться то не їздять через раз
Відповісти
В мене така ситуація ми живем на першому поверсі,в підвалі постояно мокро і начався грибок просили в жеку щоб зробили порядок в підвалі,сказали що все в порядку(тіпа чого до нас пристали,але коли викликаю робочих зі жеку приїжає заступник).Щоб лишній раз рот не відкрили. тоді подала заявку на номер 1580 приходить комісія з нашого жеку ті самі що ходили і присилають в листові формі що вас усе сухо.Отакі вони сволочі сухі.
Відповісти
Останні новини
В середньому за добу на адресу Луцькради надходить 55 звернень
09 лютий, 2016, 11:44