У Луцьку обікрали аптеку

У Луцьку обікрали аптеку
У ніч на неділю, 7 лютого, наряд поліції охорони затримав трьох молодих людей, які пограбували аптеку. Злодії винесли 1200 грн.

Як інформує сектор комунікації ГУНП у Волинській області, близько 02:30 ночі надійшов сигнал «тривога на об’єкті» з аптеки на вулиці Гордіюк, 39 в Луцьку. Правоохоронці зреагували оперативно та застали злодіїв «на гарячому». Троє крадіїв саме вибирались через вікно аптеки.

Під час переслідування поліцейські служби охорони наздогнали одного чоловіка та одразу ж затримали. Двоє інших злодіїв змогли втекти. Однак їх згодом знайшли в підвалі сусідньої багатоповерхівки. У затриманих вилучили балаклави, рукавички та 1200 гривень.

Гроші один із крадіїв сховав у спідню білизну.

На місце події також викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції. Поліцейські з’ясували, що всі троє злодіїв - мешканці Луцька. Одному з них 18 років, а двом іншим - по 17 років.
До слова, двоє з них вже притягувались до кримінальної відповідальності з випробувальним терміном покарання.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.