Волинські соцмережі сколихнула загибель юнака від кулі київського поліцейського

Волинські соцмережі сколихнула загибель юнака від кулі київського поліцейського
Волиняни занепокоєні діями київських поліцейських, які під час погоні за правопорушниками застосували табельну вогнепальну зброю, в результаті чого загинув 17-річний юнак.

На своїх сторінках у соцмережах вони постійно коментують цей трагічний випадок.

"Мені стає страшно жити з новими реформами.......страшно коли в поліцію понабирали непідготовлених юнаків. Можливо, в молоді і є запал до роботи, але немає стриманості, професійності. Свідчення тому ситуація в Києві.....Через непрофесійність поліцейських загинула дитина. Сьогодні поліція 100% буде виправдовувати себе. Все в діях поліцейських було правильно, потрібно ставити мажорів на місце. Але-але, не вистачило професійності у стрільбі, - пише лучанка Любов Балицька на своїй сторінці у Facebook.


"Кривава гонитва у столиці. Один загиблий, троє затриманих та коп у лікарні – це наслідки нічного київського трилеру, що стався цими вихідними . Правоохоронці переслідували іномарку, що її керманич нахабно порушував правила дорожнього руху та не реагував на вимоги поліцейських зупинитися. Як результат - патрульні відкрили вогонь по машині порушника. Куля – потрапила у 17-ти річного пасажира. Розстріляний бумер, труп підлітка, версія поліції та свідкі коротше - «Форсаж» по-київськи", - про це повідомляється в групі НашЛуцькLIFE.



Сама ж трагедія сталась вночі, 07 лютого, близько 01:30. У Києві на вул. Борщагівській співробітники поліції звернули увагу на автомобіль БМВ київської реєстрації, водій якого порушував правила дорожнього руху.

На вимогу зупинитися не відреагував. Почалося переслідування, яке тривало більше 30 хвилин. За цей час БМВ встигла зробити коло по Борщагівській, проїхати біля вокзалу, по Солом'янці і виїхати в Голосіївський район.

Під час погоні швидкість перевищувала 120 км/год. У затриманні брали участь понад 20 патрулів трьох районів Києва. Водій грубо порушував ПДР і створював аварійні ситуації.

Поблизу Одеської площі було прийнято рішення відкрити вогонь на поразку, про що водій був неодноразово попереджений по гучномовцю і пострілами в повітря.

В результаті обстрілу було пробито колеса автомобіля, також смертельне поранення отримав один з хлопців в салоні авто.

Решта троє не постраждали. У чоловіків були ознаки наркотичного сп'яніння. Розстріляний БМВ вилетів у кювет. На місці аварії працювали кілька бригад швидкої, керівництво поліції, опергрупа і експерт, - інформує Сегодня.ua


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 93
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дії поліції правильні!!! За смерть пасажира повинен нести відповідальність водій ! Якщо , не дай Боже , звинуватять поліцію - вона автоматично перетвориться знову в ту ж таки міліцію ! А того козла вже роблять психом , аби уникнув відповідальності ! Поліції ВЕЛИКИЙ ПЛЮС за такі дії , нехай ,,мажорчики,, задумаються !
Відповісти
Влуплять тобi кулю у лоба, коли дорогу не на переходi переходити будеш, тодi буде тобi +
Відповісти
А якби не адекватний водій збив людей (не одну людину) на такій швидкості????
Відповісти
за безпеку пасажирів відповідає водій, вчи ПДР, а не порівнюй слона і муху.
Відповісти
і правильно зроблять, наступна "думка" буде переходити дорогу в належному місці !!!!
Відповісти
Почитай підстави застосування зброї тоді розказуй. Перевищення швидкості знайшов???? А якщо якусь з підстав натянеш та прочитай у даному випадку куди мали б стріляти.А 20 екіпажів за ним їхало для чого, не молгли заблокувати його???Давай їде бдь-хто завтра за кермом перевищив швидків - доганяють і стріляють пасажира. Які це були мажори????Якраз мажорів вони і не торгають і я впевнений якби на авто були номера ВР як мінімум ніхтоб не стріляв.
Відповісти
в авто з номерами ВР треба стриляти вже на 5 хвилині, а не ганятимсь 30 хв.
Відповісти
Все правильно зробили. Мажорів пора відстрілювати вже. З нетерпінням чекаю на наступні такі новини. І побіль ше б таких приємних новин! А по поводу перевищення швидкості, то не перегибай. Якщо мажор то маєш бути стріляни і пизджений!!! Якщо перевищив - значить порушив, якщо за тобою їдуть і наказують зупинитись то ставай! Якого хуя втікали? Довийобувались. Шкода що тільки 1 завалили.
Відповісти
А якби вони когось збили? То так нічого страшного? Да відмазалися б і все далі погнали. От і прийшов початок кінця для мажорів.
Відповісти
Доречі Суркісу виписали штраф за проблискові маячки - оплатив і вибачився і зняв. Жінці кролика виписали штраф на місці оплатила. Інколи наші вельможні подають нам приклад як треба жити але ж стадо баранів тільки бекати вміє!!!!!
Відповісти
сумно стаэ коли куча неадекват1в не т1льки за кермом а у соцмережах ты бл1н правовой наш ты заеш на какой скорости они ехали190 км в час а ты знаешь сердобольный ты наш если бы ты вышел на перекресток под вектор движения той машины той машины наверное ты не то что бы ее приближения не заметил ты даже ниче го не почуствовал
Відповісти
gf, Підтримую!!! +1000
Відповісти
Поліцейські зробили вссе правильно! Я побачив би як би Ви писали, коли не дай Бог, отакі от обдовбані мажори збили тією машиною когось із ваших рідних.... Взагалі поліцейські - це представники закону і всі їхні вимоги мають бути виконані. крапка. Якщо ввжаєте, що поліцейський десь не правий і порушив Ваші права - звертаєтесь в суд або в прокуратуру. Так має бути в любій цивілізованій країні!!!
Відповісти
А те що життя юнака обірвалось на самому початку - це трагедія... людині ще жити і жити :(
Відповісти
Хто найбільше обурюється з приводу дій поліції? А хто найгучніше кричить - ловіть злодія? Отож бо й воно! Невже за 40 хвилин погоні мажори не могли зрозуміти, що їм не вдасться уникнути покарання? Ну заплатили би штраф за алкоголь. Так ні! Треба ж продемонструвати свою крутизну. Результат відомий. Так що нічого кивати на поліцію!!!
Відповісти
там не т1льки алкоколь пане в них був там була наркота на рок1в 7 8 але вони неадекватн1 я не спорю
Відповісти
Шкода що не ти виявився пасажиром. А мажори як клали на міліцію, так і на поліцію класти будуть і на такого Миколую
Відповісти
мусора відмовились викладати відео. далі, думаю, зрозуміло.
на тому відео, що є, машина їде 80-90. її тупо зрешетили кулями і все.
жеріть далі брехню.
Відповісти
100% згода! Закон має виконуватися!
Відповісти
Я писав до Миколи і згоден здіями поліціі!!!!
Відповісти
Правильні дії?! За порушення ПДР - смерть? Навіть не водія, а людини яка просто знаходилась в АТ.
Відповісти
Да я здивований такими діями поліціі, невже не було інших варіантів затримати авто, є ж якісь іжак, чи не могли поцілити в радіатор і машина б сама зупинилась через кілька метрів, і шо то за такі стрельби по всій машині,хто вас учить стріляти.
Відповісти
Все правильно зробили, уважуха! Якби були інші варіанти, вони б точно ними скористались..(побачив би я як ти під час погоні 30хв при швидкості 120км, після попереджень діяв) Ніхто не знав, шо там діти. У всьому винен водій!
Відповісти
інший варіант - поставити поперек дороги КАМАЗ, тоді на швидкості 160-190 км/год було би зразу 4 трупи, а ви спробуйте в качку з рушніці (не дробом) поцілити, тоді зрозумієте, як то воно в рухомому авто поцілити по рухомому авто.
Відповісти
Поліцейські зробили 77 пострілів,14 з них в авто. Чому водій не зупинився? Думав що то гра така?
Відповісти
я теж здивований. Нащо було стільки ганятись? Зразу треба було стріляти.
Відповісти
Ковбой Грицько...
Відповісти
Не треба говорити за всіх волинян.Я не занепокоєна.Нехай правопорушники непокояться.
Тут дві сторони медалі.Хлопця вбито,так шкода,була людина і немає.
1.Навіщо було вткати від поліцейських.Вони б їх не посадили,зробилиб зуваження,перевірили документи і все.Так ні хлопцям в Форсаж захотілось погратись.
2.Ганяли по місту на великій швидкості.А якби збилиз людину,вагітну чи дитину малу.То не шкода було б так?
3.Чим водій думав,коли хлопця підстрелили?Треба було зразу зупинитись і швидку викликати.Може ще б врятувати.Так ні вони далі бавились.
Відповісти
Звідки поліція могла знати хто знаходиться в машині? "А якби"© в машині була жінка з дитиною, вагітна жінка яка спішила в роддом...А по статті, то це як з штрафами, вони виписують зразу постанову, тобто хто винен -вони вирішують самі, без суду.
Відповісти
Дуже шкода, що сталася смерть, але я вважаю поліцію треба поважати. Інакше будь-хто скаже якщо щось торкнеться його чи його близьких, а де поліція, ау?
Відповісти
ПОВНІСТЬ ПІДТРИМУЮ ДІЇ ПОЛІЦІЇ ТАК ШКОДА ЛЮДИНИ, АЛЕ МОЖЛИВО ІНШИМ БУДЕ НАУКА
Відповісти
дії поліції правильні якби вони зупинились нічого б не було В Україні вже були випадки коли стріляли в поліцію з авто.
Відповісти
ви зраз побачите з яким запалом прокуратура почне доводити вину поліції. а потім наш гуманний суд винесе вирок визнає поліцїю винною це звичайна реакція системи поліція їм мішає вона повинна бути залякана ловити тільки простаків
Відповісти
Привыкайте.Жалко что ещё прохожих не положили и не передавили.Кто в городе стрельбу открывает.В принципе,что власть,что полиция.Мозгов нет...
Відповісти
так цікаво читати думки полішуків..... зробить мажор ДТП (не доведи Боже із смертельним наслідком) - то копи козли і нічого не роблять..... застрелять копи мажора - то вони неправильно роблять....
Відповісти
Підтримую дії поліції!Хлопця жаль,але його смерть на совісті водія,якому захотілось екстриму!Я думаю якби порушники збили декількох людей,то наврядчи люди були б обурені цією ситуацією,а так.....Скільки людей-стільки й думок!
Відповісти
Можливо цілили саме у водія, А хтось спробуйте поцілити і мішень хоча б на швидкості 60 км/год. по Українських дорогах. Це тільки у Голівуді так прицільно все попадають.
Відповісти
Придурки літали по місту зі швидкістю 170, тут будь які дії допустимі. Збили б бабусю чи дитину і ставлення було б інше, при цьому кричали б куди дивиться нова поліція. На великій швидкості попасти по цілі, яка веляє по дорозі досить складно. Розумна людина не сіла б у авто в якому водій їздить зі швидкістю 170 км/год
Відповісти
Машина ж не їхала відразу 170, звідки я міг знати що він буде їхати 170 коли все починалось з 60... коли я побачив, що водій перевищує швидкість я мусив випригнути з машини? Попросити щоб він зменшив швидкість?Помішати йому??? Машина рухалась пів години по мільйонному місту з швидкістю 170 км...(кожні 2 хв помирає людина в наслідку ДТП). Тобто якщо міліція дозволила рухатись їм (нетверезим людям©) пів години вони ставили під загрозу життя 15 людей. За те що порушник(машина) загрожувала життям інших людей, вбили 1/4 її пасажирів. Тобто було б доцільно щоб 5/20 було вбито, так як вони теж ставили під загрозу життя людей...
Відповісти
Якби пяні імбацили втекли, то завтра вони когось збили на зупинці.
Відповісти
Все то правильно, але одне але зробити аж 77 пострілів для того щоб зупинити 1 автомобіль який після пострілів ще й став некерованим і вилетів в кювет. Після цього реально задумуєшся хто ніс більшу загрозу автомобіль чи непрофесійні поліцейські яких здається американці готували. Водночас діям порушника немає виправдання бо коли повністю зробити винною поліцію мажори відчують безнаказаність і вилізуть на голову. Думаю всім необхідно буде зробити належні висновки.
Відповісти
Неважно скільки пострілів. головне зупинити злочинців. А якби в машині були четверо російських терористів з автоматами? Тоже сюськи-пуськи бавитися?
Відповісти
по твоїй логіці приїхавши на виклик в квартиру чи нічний клуб потрібно спершу кинути туди гранату на випадок а якщо там терористи проте існує комплекс тактичних дій розроблених в рамках чинного законодавства для дій в типових екстремальних ситуаціях
Відповісти
Хлопця, звичайно,шкода,проте в17 років о 2 години ночі порядні батьки повинні занепокоїтися,чому це наша дитина неповнолітня не в спальні дивиться сни,а невідомо де шляється.Може варто йому подзвонити,нагадати, що годі наражати себе на небезпеки нічного міста? А тепер шукають винних!Подивіться в дзеркало!На жаль,воно завішене...
Відповісти
Цілком слушне запитання щодо батьків 17 річного підлітка, яким байдуже, чим займається їхній синок в таку пору ночі, з ким водиться?
Відповісти
Мене вражає позиція міністра МВС і Голови поліції. Поліція повинна діяти "жостко" - замість того щоб назати підставу для застосування зброї. Поліцейський застосовує зброю у вийняткових випадках!Забороняється застосовувати зброю коли від цього можуть МОЖУТЬ! постраждати сторонні особи!
Відповісти
коли вони вас розмажуть по асфальті - ваша думка зміниться. Але буде вже пізно.
Відповісти
Я вшоці коли в нас по Луцьку ганяють, але нагадаю застрелили пасажира.
Відповісти
Стаття 46. Застосування вогнепальної зброї

7) для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження, якщо водій своїми діями створює загрозу життю чи здоров’ю людей та/або поліцейського.

підстави очевидно що були, стриляли по авто, попали в авто, а от там сиділо четверо, одному не пощастило.
Відповісти
ОБЄКТИВНО Стаття 46. Застосування вогнепальної зброї

1. Застосування вогнепальної зброї є найбільш суворим заходом примусу.
4. Поліцейський уповноважений у виняткових випадках застосовувати вогнепальну зброю:

5. Поліцейський уповноважений застосовувати вогнепальну зброю тільки після попередження про необхідність припинення протиправних дій і намір використання заходу примусу, визначеного цією статтею.

9. Поліцейському заборонено застосовувати вогнепальну зброю в місцях, де може бути завдано шкоди іншим особам, а також у вогненебезпечних та вибухонебезпечних місцях, крім випадків необхідності відбиття нападу або крайньої необхідності.

Відповісти
9. ...або крайньої необхідності.

20 екіпажів поліції з увімкненим проблисковим маячком 30 хв переслідувли авто, що грубо порушувало ПДР, ганяло по зустрічній, не виконувало команди зупинитись, що лунали з гучномовця, не реагувало на попереджувальні постріли і навіть після пострілів по авто (!!!) не намагався зупинитись, скоїв наїзд на поліцейського (ще раз почитайте ст. 46, поліцейські взагалі мали право стреляти на ураження після цього) - чи несе такий водій засобом підвищеної небезпеки (своїм авто) загрозу для суспільства, інших громадян та учасників дорожнього руху?
очевидно, що несе смертельну загрозу - тобто наявна крайня необхідність застосування зброї (п.9) і виконання п.7.
Відповісти
Я чекав. Ви передбачувані. КК України.
Стаття 39. Крайня необхідність

1. Не є злочином заподіяння шкоди правоохоронюваним інтересам у стані крайньої необхідності, тобто для усунення небезпеки, що безпосередньо загрожує особі чи охоронюваним законом правам цієї людини або інших осіб, а також суспільним інтересам чи інтересам держави, якщо цю небезпеку в даній обстановці не можна було усунути іншими засобами і якщо при цьому не було допущено перевищення меж крайньої необхідності.

2. Перевищенням меж крайньої необхідності є умисне заподіяння шкоди правоохоронюваним інтересам, якщо така шкода є більш значною, ніж відвернена шкода.
Відповісти
За наїзд на поліцейського не чув. Проте нагадаю в третє застелили не водія, а пасажира. І я намагаюсь пояснити, що відносно пасажира зброя застосована принаймі з порушенням. ВІДНОСНО ВОДІЯ-Нема питань, можна про щось говорити. Яким чино можна було усунути небезпеку у даному випадку ліквідувавши пасажира?
Відповісти
1. стреляли по автомобілю, як вимагає закон, а не по людях в авто, враховуємо темну пору доби та великі швидкості - влучити прицільно тяжко, але неадекватна поведінка водія - наїзд на поліцейського під час заблокування транспорту з метою саме звільнитись і продовжити правопорушення не лишає іншого варіанту - тобто маємо набір адміністративних та кримінальних злочинів (посягання на життя поліцейського).
2. нагадую, за пасажира в автомобілі під час руху відповідає ВОДІЙ, бо він керує засобом підвищеної небезпеки. ми бачимо прямий причинно-наслідковий зв"язок смерті пасажира внаслідок злочинних дій водія. якби водій виконав вимоги поліцейських, зупинився, не намагався утекти, не створював небезпеки для інших - по авто, зрозуміло, ніхто би не стреляв.
3. дії водія безпосередньо загрожують охоронюваним законом правам інших осіб (пасажирам, пішоходам, поліцейським).
4. коли пасажир отримав кульове поранення водій не зупинився, не надав пасажиру першої допомоги та не звернувся за нею, а продовжував рух та правопорушення - маємо 136 ККУ Ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані.

можу продовжувати, діянь там достатньо, але ми не на суді, ми обговорюємо подію, на мій погляд в діях поліцейських не має складу злочину, на відміну від дій водія.
Відповісти
Поліція не винна. Не потрібно бавитись з порушниками. Потрібно патрулям видати гранатомети.
Відповісти
Коротке опитування знайомих і колег показало,що проти дій поліціі тільки ті хто вже втікав(1людина та його дружина) і ті хто зрідка вживає за кермом(3). Решта- близько 20 - категорично за! Я теж!
Відповісти
Країна знаходиться в стані війни, по містах переміщаються ворожі російські диверсійні групи, тому не може бути жодної толерантності з порушниками законів.Поліцейські могли повністю машину ростріляти, і були б праві.
Відповісти
*башити мажорів і так далі - тільки тоді ми прийдемо до правової країни.В США про таке бидло ніхто б і не писав.
Відповісти
Повністю підтримую дії поліції. А як ще можна привчити до порядку знахабнілих молодиків. Сьогодні їхала по вул.Гордіюк і на пішоході всі машини поставали, а одне молоде чмо обминуло всі машини і в кількох сантиметрах проїхало повз пішоходів. Я аж крикнула з переляку, думала, що зіб'є, але дякувати Богу вони зупинились і пропустили те стерво. А на рахунок захисників-дописувачів - не дай Боже вам або вашим рідним опинитись на дорозі перед такими гонщиками.
Відповісти
В більшості країн Європи патрульні зброю не носять.
Відповісти
В більшості країн європи нема стільки бидла і мажорів як в нас!
Ти б спробував хочаб в Варшаві комусь посигналити, поліція зразу мандат випише. А в нас і посигналять і хуями покриють бо мажори. Поваги просто до ближнього немає!
Відповісти
Хлопчику на 18-річчя подарували БМВ Х5 за 2000000.
Поліцію однохначно зроблять винною.
Відповісти
Звичайно дуже шкода хлопчини.Щиро співчуваю родині.Але якщо читаЄш щ дід 60 років наніс травми двом поліцейським то виникає питання , що не підготовлені як слід наші поліцейські. Ні постояти за себе ні стріляти ні прийняти адекватного рішення не можуть.Готувати треба не два місяці а хочби пів року. Де хвалені американські копи ????
Відповісти
Недорозвинене суспільство здатне сприймати правила цивілізації тільки через фізичний вплив.
Відповісти
я би сказав навмисне деградоване ол1гархатом згадайте катька 2 говорила пьющим народом легче управлять так стойте же кабаки
Відповісти
Як можна не зупинитися, коли тебе попереджають, що буде відкрито вогонь?!!! Знали що роблять, коли втікали!!! Тому смерть справедлива!!!
Відповісти
Поліція не права в одному випадку, це - влучність стріляти, а в інших випадках все правильно 100%
Відповісти
Я підтримую поліцейських.
треба захишати суспільство від таких дебілів. Згадайте скільки людей в Луцьку загинуло останнім часом підколесами п"яних ідіотів. В чому вина людей, які йшли по тротуару і попали під колеса машини за кермом якої п"яний ідіот. Хочеться йому екстріму? Хай розгониться на своїй машині і з розгону в стовп. А то еривикли що зіб"ють когось на переході, а потім відкупляться, а людини невинної нема.
Відповісти
,просто в поліція ще зелена хай краще треніруються
Відповісти
А ВИ не задумувались скільки могло бути потерпілих від шаленної погоні та хаотичної стрлянини в місті? 20 патрульних автомобілів, 74 постріли одним словом фахівці.
Відповісти
Я скажу одне. Поки ми не навчимось поважати закон, ми ніколи не будемо нормально. Чому ці “невинні ” хлопці стільки часу втікали від поліції, причому на такій швидкості? Що було б, коли б вони влетіли в зупинку чи зустрічну машину, цікаво, щоб тоді сказали. Я зараз живу за кордоном, в Швеції, так в них якщо тебе зловлять п'яним, три місяці беруть печінкову пробу на алкоголь. А якби була б така ситуація як в Києві, він певне ніколи не сів би за руль. А нас завтра куплять нові права і будуть далі літати, поки стовб їх не зупинить.
Відповісти
Чому-чому? Там в машині були діти, які в житті ще нічого не знають.Ця Журналістка Балицька все правильно написала.Зайшла на сторінку зрозуміла, що вона щей і юрист,значить, знає що пише.
Відповісти
Дії Поліції правильні. як п*янь всяка їздить людей збиває,то всі кричать де Поліція.... А тут поліція зреагувала і тоже погано...
Відповісти
народ працівники поліції на самперед не мали права наздоганяти те що вони сідали в авто з спиртними напоями це не є підстави, а по друге в населеному пункті заборонено стріляти, а по третє це не поліція а довбойоби
Відповісти
Я думаю, якби цей БМВ збив рідну людину когось із тих коментаторів, які негативно висловлюються щодо дій поліцейських - їх позиція була б кардинально протилежною. Бути добропорядними і законослухняними мають бути всі, незалежно від віку, статі, соціального становища, і незалежно від пори суток.
Відповісти
дайте їм гранатомети. "Прохвесіонали"!
Відповісти
В США он не проехал бы и 200 метров
Думаю, что все в рамках закона
Відповісти
а Ви те відео бачили?
Відповісти
Діти - особи які не досягли повнолітнього віку. Їм навіть неможливо дати найтяжче покарання, яке є в країні(довічне ув'язнення), а їх вбили. Людина яка вб'є 2 людей получить 20 років, а людина яка нічого не зробила пулю.. Поліція в нас не тільки не ідеальна, а щей не спроможна діяти логічно. А якби вони їх відпустили, не гнались далі, в них є номера, марка машини, вони бачили водія. Найти цю машину потім, булоб просто.
Відповісти
дитину не вбили, а вона загинула через злочинні дії водія.
не підміняйте поняття, поліцейскі їх не поставили до стінки та не розстрілювали.
Відповісти
А яких ви хотіли професіоналів вониж навіть в армії не служили два місяці повчились і будуть вчити народ жити. Та вту поліцію тіж самі мажори і пішли.
Відповісти
Мажори в поліцію.......? Ну ти видав.
Відповісти
Ду...ки.Якщо б я розстрілював всіх пияків в Луцьку за 8 років роботи,то з тих хто пише всяку дурню,що в тій ситуації копи праві набагато було менше.І читайте законодавчі документи нашої Держави,а не Гондурасії.І за дію(якби) в нас незавжди карають.Та ще подивіться вхідний отвір кулі у Пріусі,а він з авто.
Відповісти
Все правильно зроблено.закони треба поважати.
Відповісти
Закони треба міняти.
Відповісти
для роздумів наводжу слова Хатії за два дні до трагедії - Переслідувати автомобілі патрульним не можна. Така заборона діє в усіх цивілізованих країнах. Про це заявила очільниця Нацполіції Хатія Деканоідзе в інтерв’ю одному з українських видань.

"Поліція влаштовує погоню тільки в голлівудських бойовиках. Не тільки через ризик пошкодити службовий автомобіль, а тому, що це дуже небезпечно для оточуючих. Зокрема, для пішоходів. Для знешкодження порушника існують ретельно сплановані плани перехоплення", — наголосила Деканоідзе.
Відповісти
пацани це може статись з кожним...зброя була застосована поза всяким законом це скупчення людей і так далі...77 вистрилів а 14 тільки попали в машину,а де ще 63 кулі,може в когось в квартирі в машині і так дальше.....
Відповісти
Судячи по прочитаному і коментаріях,я можу сказати що поліція вчини правильно і по закону,в цьому я їх підримую, одне шкода що юнака вбили, міг би ще жити і жити, за це великий мінус(
Але хто знав що так станеця,я впевнений що вбили його не навмисно, а от гнати на всю і не підкорятись поліції хлопці робили навмисно, так що тут напрошуєця висновок що в цьому винні хлопці, а не подісмени, вони виконували свою роботу і виконували її доволі старанно!
Відповісти
Поліція не мала права вбивати ні в чому не винну людину(ще й підлітка),навіть не навмисно. А на рахунок ЯК БИ когось роз'їхав і т.д.-то це все як би!!!
70 вистрелів,а 14 лише попали в ціль - це може поліцейські були в стані сп'яніння? Це жах...
Відповісти
ідіотка і вискочка з Каменя
Відповісти
Останні новини
Волинські соцмережі сколихнула загибель юнака від кулі київського поліцейського
09 лютий, 2016, 18:26