«Домушник» виніс із квартир лучан майно на суму 25 тисяч гривень

«Домушник» виніс із квартир лучан майно на суму 25 тисяч гривень
Луцький міськрайонний суд призначив покарання квартирному злодієві – 4 роки позбавлення волі в кримінально-виконавчій установі.

Про це інформує сектор комунікацій ГНУП у Волинській області.

Також суд частково задовольнив цивільні позови потерпілих та стягнув з обвинуваченого майнову шкоду понад 24 тис. грн. і 14 тис. грн. моральної шкоди.

Нагадаємо, що раніше правоохоронці затримали громадянина Узбекистану, який обкрадав квартири мешканців Луцька. Встановили, що злодій викрав з помешкань громадян речі на понад 25 тис. грн.

Зокрема, в одній із квартир у Луцьку він поцупив 4-грамову срібну каблучку вартістю 400 грн, 7-грамову срібну брошку вартістю 300 грн та срібний ланцюжок, металевий годинник у формі кулону із позолотою.

Встановлено також, що наступного дня чоловік знайшов ключ біля вхідних дверей у квартиру та привласнив жіночу та чоловічу дублянки, чоловічу куртку, жіночі зимові чоботи, мобільний телефон марки «Sony Ericsson К700і», веб-камеру до комп'ютера, жіночу золоту обручку, ланцюжок та браслет.

Окрім цього, злодій забрав з помешкання золоту каблучку, срібний браслет, чоловічий срібний перстень, а також комплект срібних сережок і печатку приватного підприємця.

За даними фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Сума завданих збитків становить понад 25 тис. грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Домушник» виніс із квартир лучан майно на суму 25 тисяч гривень
09 лютий, 2016, 19:16