Верховна Рада України тепер у Instagram. ФОТО

Верховна Рада України тепер у Instagram. ФОТО
У рамках програми модернізації парламенту Верховна Рада України активізує свою присутність у світових соціальних мережах — Facebook, Twitter, Google+ та Instagram.

Повідомляє прес-служба Верховної Ради України.

Наша мета — перетворити офіційні сторінки парламенту у соціальних мережах на майданчики інформування, спілкування та обміну думками між громадянами та вищим законодавчим органом країни.

Тепер оперативні, актуальні та достовірні новини про роботу Верховної Ради доступні кожному користувачу соціальних мереж. Це інформаційні повідомлення про хід пленарних засідань, аналіз найважливіших законодавчих актів, позиції провідних політичних сил, міжнародні відносини парламенту, висвітлення змін, що відбуваються в організації його роботи, актуальні інтерв’ю.

Новий формат спілкування допоможе журналістам, громадським активістам та усім громадянам України краще зорієнтуватися у повсякденній діяльності Верховної Ради та отримати необхідну інформацію.

Широкий вихід українського парламенту у соціальні мережі — важливий крок до відкритості та публічності влади, що є неодмінною умовою повернення нею довіри з боку суспільства.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.