На Волині звільнили директора санаторію «Турія»

На Волині звільнили директора санаторію «Турія»
З посади керівника звільнили директора санаторію матері та дитини «Турія» Віталія Донця,

Про звільнення стало відомо 10 лютого під час сесії Волиньради.

Санаторій, розташований в приміській зоні Ковеля, розрахований на 300 відпочиваючих, тут проходять лікування діти від чотирьох років та дорослі. Також заклад розрахований на оздоровлення постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС.

Санаторій складається з трьох спальних та двох лікувальних корпусів, які з’єднані між собою довгими галереями. Їдальня санаторію розрахована на 300 місць, функціонують два зали, що дає змогу обслуговувати відпочиваючих в одну зміну. Як переконалися депутати, частина приміщень нещодавно відремонтована та має цілком сучасний вигляд, решта корпусів більше нагадують заклад радянських часів.

Звільнили Донця Віталія Віталійовича з посади директора комунального підприємства «Волинський обласний санаторій матері і дитини «Турія» згідно поданої заяви.

Водночас голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зазначив, що не заперечує проти звільнення, але спочатку необхідно вислухати звіт керівника: «Можливо, це найпростіший спосіб піти», ‒ зазначив Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вічна йому память
Відповісти
Моя дитина тато якої знаходиться в зоні АТО.відпочивала там.це було ганебно... щоб директора не відпустити просто так закрийте його в його кабінеті.дайте холодний суп і відключіть опалення .хай трошки посидить там....
Відповісти