10 років позбавлення волі за 5 смертей волинян у ДТП

10 років позбавлення волі за 5 смертей волинян у ДТП
Винуватцю смертельної ДТП на трасі «Ковель ‒ Ягодин» дали 10 років.

Про це пише Gazeta.ua

Нагадаємо, що жахлива аварія сталась 12 травня 2015 року приблизно о 3-й годині ночі на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин, поблизу села Старі Кошари Ковельського району.

За попередніми даними, водій автомобіля «Ауді-100» допустив зіткнення з автомобілем «Опель-Омега». Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, лише транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

Помітивши побиті машини, для надання допомоги на узбіччі зупинилися автомобілі «Рено-Трафік» та «Фольксвагент ЛТ». Водії та пасажири вийшли, аби дізнатися обставини аварії. У цей момент із припаркованими авто з невідомих причин зіткнувся «Мітсубіші-Галант», який прямував зі сторони Любомля. У результаті дорожньо-транспортної пригоди 5-ро осіб загинули, ще четверо із травмами різного ступеню тяжкості доставлені в лікарню.

За фактом автопригоди розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В ході розслідування були встановлені всі обставини і причини аварії.

Окрім того, очевидці зазначили, що винуватець аварії - прикордонник, хоча цього ніде не афішують. Також стало відомо, що цією дорожньо-транспортною пригодою зацікавилася військова прокуратура. Свідки події наголошували, що стежитимуть за ходом розслідування і не дозволять винуватцю уникнути покарання.

На Волині суд поставив крапку у справі прикордонника. 10 років за ґратами за 5 смертей та двох скалічених молодих людей. Натомість прикордонник своєї провини не визнав і вирок оскаржуватиме.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мало віриться що срок дадуть
Відповісти