Україну накриє мегашторм

Україну накриє мегашторм
У найближчі дні Україну накриє дуже сильний шторм. Синоптики попереджають про сильний вітер і дощ.

Про це пише Сегодня.

За словами головного метеоролога порталу "Про погоду" Наталії Діденко, в наступні 2-3 дні нашу країну накриє один із найсильніших вітрів в Європі. Стихія накриє практично всю територію України - вбережуться хіба що Крим і крайні райони східних областей.

Пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, а в деяких регіонах навіть перевищать цю позначку. Це за шкалою Бофорта, прийнятою Всесвітньою метеорологічною організацією, "дуже міцний вітер", що часом доходить до штормового рівня. Тобто, за тією ж класифікацією, пориви можуть ламати великі гілки дерев, обривати проводи і навіть зривати дахи будинків! Діденко радить працівникам комунальних служб якось закріпити сміттєві баки, попередньо закривши їх.

Прокопенко додає, що одним вітром українці не відбудуться - очікують на нас ще й дощі. Вони прийдуть з північних і західних областей на територію всієї країни. Почнуться опади 10 лютого і триватимуть аж до вечора четверга. Синоптик зазначає, що до кінця тижня в деяких районах можна очікувати і мокрого снігу, але поки не можна сказати, де саме. При цьому через опади може знизитися температура на 2-4 градуси.

Від шторму найбільше постраждають сусідні країни - Угорщина та Словаччина. Шторм вже прийшов на Закарпаття, тут почався дощ, який о 15-ій дня переріс у справжній буревій, за два дні випаде двомісячна норма опадів, рівень води в річка підвищиться, прогнозують синоптики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Холера ясна, а чого така лафа сепарам? В Криму и лугандоні ніякого лиха. Щось в небесній канцелярії поплутали. Треба щоб попи молебен забацали. Тільки яки? Москальськи чи раскольники, а може папа римський допоможе? Він як раз буде зустричатися з головним мусульманином.
Відповісти
хіба що українські попи бо московські які правлять у нас не будуть
Відповісти
Степан, що ти ліпиш дурню...?
Відповісти
а чого сам не помолишся?
Відповісти
Та я мусульманін. Аллах акбар-воістину акбар. Намаз три рази в день. Хіба не чуєте Азан на Театральній площі?
Відповісти
Ти давно з Олики ? Мозку в тебе як в курки !
Відповісти
Чому? На Волинь переїхало чимало мусульман. Я вже непогано размовляю українською. Пишу з помилками. Але з часом навчусь. А чому відразу принужувати, прозиватися? Кожен має право на свою точку зору, на свою віру. Бісміллях!
Відповісти
Прикольний ти Степан....що, до думки ти маеш рацiю...
Відповісти
Прикольний ти Степан...що,стосуеться думки кожного ти маеш рацiю...
Відповісти
Якісь тупі коменти. Не знаючи ні про одну релігію нічого, лишається тільки аллахати. А ти краще відкрий, прочитай , і тоді язик не зможе казати всяку гидоту. Думаю Степан мене зрозуміє
Відповісти
Ви, народ, вже зовсім здуріли... До погоди попів вплутувати?! Без різниці яких! Яка дурня... А ще кажуть українскький народ найрозумніший... Та найтупіший він зі всіх, що є!!! Завдяки таким придуркам, як ти-СТЕПАН!
Відповісти
Я громадянин України, але я Кримський татарін. Не плутайте громадянсьтво з національністю.
Відповісти
))))...вже 12е!))...і де той мегашторм?
Відповісти