Тендерні бої за ковельських пасажирів. ФОТО

Тендерні бої за ковельських пасажирів. ФОТО
Сьогодні чиновники продовжують "оглядини" транспортних засобів. Тепер здійснюється перевірка ковельських маршруток.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації Іван Мирка.

"Сьогодні перевіряємо Ковельських перевізників. Біля Ковельського АТП по вулиці Володимирська, 154, та Володимир-Волинського АТП по вулиці Ковельській, зрозуміло, що у Ковелі, - йдеться в дописі.

Нагадаємо, журналісти ВолиньPost писали про те, що на минулому тижні в Луцьку відбулись "оглядини" транспортних засобів, що братимуть участь в тендері на пасажирські перевезення.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли вже подивитися які маршрутки їздять з Луцька по селам просто ужас, я навіть не знаю як механікі дивляться і випускають в рейс особинно автобус ПАЗ беруть на себе таку відповідальність, або взагалі не дивляться просто косять бабло.
Відповісти
Так я з вами згідна. Їхала я в село на автобусі за маршрутом Луцьк-Береськ, в авобусі люки заварені не відкриваються, задні двері не відкриваються заперті кілком, одного разу їхали коли в заді автобуса хлопці почали звератися до водія, що щось в заді дуже водить автобус, але водій на це уваги не звернув і проїхали ще метрів двісті як задні колеса обігнали автобус. Всі пасажири перелякались, а я до вечора не могла заспокоїтись. Не знаю скільки треба заплатити, щоб такий автобус їздив та ще й перевозив людей, це просто словами не розповісти.
Відповісти
По такім дорогам ще радуйся що зовсім їде
Відповісти
А на Вахтанговати бачив яка дорога , або ще є в Луцьку багато таких доріг і їздять маршрутки.
Відповісти