Під Луцьком в кювет вилетіли фура і мікроавтобус

Під Луцьком в кювет вилетіли фура і мікроавтобус
На автодорозі Луцьк-Володимир-Волинський у кювет одночасно злетіли мікроавтобус з причепом та вантажівка. У ДТП ніхто не постраждав.

Про це інформує IA ZIK.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 серпня неподалік села Шепель. Як розповідають очевидці, у напрямку Луцька їхала фура «Рено», на обгін якої пішов бус «Мерседес» із причіпом.
Водій «Мерседеса» розповів: «Фура їхала посередині дороги. І я почав обганяти, зачепив узбіччя, а машина – з причепом, розвернуло мене, а той теж розгубився». Він запевнив, що головною причиною аварії стали дорожні умови: «Дивіться, яка дорога, дивіться, яке покриття, дивіться, які горби. Це ж тільки що легковик проїхав – навіть зачепив дном». Тим більше, що якраз перед ДТП йшов дощ, тож дорога була мокрою.


Чоловік, який розвантажував фуру, переконував, що під час пригоди не постраждав ані водій, ані вантаж фури. Водночас він також нарікає на нікудишній стан дороги. Хоча машину доведеться ремонтувати, вимагати компенсації від дорожників наміру не має.

Побували на місці пригоди і працівники ДАІ. Але спілкуватися із журналістами не хотіли. «Нічого не буду коментувати, у нас є прес-служба. Розумієте, хлопці поз’їжджали, жертв немає», – заявив даішник, який на прохання власкора IA ZIK навіть відрекомендувався: «Рома. Просто Рома».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сьогодні їздив цією дорогою, де лежить фура суцільна розмітка. Дорога як дорога, без ям... Водій мерса повний імбіцил: з ПРИЧІПОМ обганяти ФУРУ яка їде ПОСЕРЕДИНІ дороги враховуючи недостатню видимість....?????!!!!!! треба бути повним ламером....
Відповісти