У виїзному матчі Волиньбаскет-WOG поступився Запоріжжю

У виїзному матчі Волиньбаскет-WOG поступився Запоріжжю
У матчі 15 туру Суперліги Фаворит Спорт команда «Запоріжжя» приймала «Волиньбаскет-WOG». Лучани сподівалися з третього разу таки обіграти запорожців, тим паче, підтекстів зустріч мала безліч. Згадували перед грою і скандальний овертайм, і вихованців запорізького баскетболу Кошовця й Тимощука та мандрівника Рудакова

Про це інформує Волинь sport.

Почався матч із фантастичного триочкового з восьми метрів від Рибалка. Однак лучани швидко оговтались і вийшли вперед 3:6.

Коли ж гості перевагу почали нарощувати (3:10), наставник «Запоріжжя» Дмитро Щиглінський змушений був брати вимушену паузу.

Щойно господарі підтягнулися, дуже доречними були два влучні трюльники від Миколи Полюляка та Олега Рудакова. Тому дебютний часовий відрізок був за «Волиньбаскетом» - 17:22.

Друга чверть почалася у такому ж стилі. Неквапливі атаки суперників змінювали одна одну, щоправда, спочатку більш вдало діяли гості - 21:29, 21:31. Особливо у ці хвилини результативно діяв Хакім Джексон, який практично тричі поспіль продавлював центр і закидав. «Запоріжжя» ж відповідало влучними з-за дуги, тому відрив скорочувався (27:33, 32:35).

А от у лучан відверто розладилось. І при 35:35 вносив корективи під час тайм-аута вже Дмитро Чайковський. Після цього господарі вдруге у зустрічі вийшли вперед 37:36, однак на велику перерву команди пішли з мінімальним відривом гостей 37:38.

У третій чверті команди обмінялися ролями, і вже у відрив пішов БК «Запоріжжя». Додав перчинки технічний фол Дмитру Чайковському, тож незчулися опоненти, як на табло горіли 47:40, а за ними й 50:40.

На щастя для вболівальників БК «Волиньбаскет-WOG», двічі поспіль здалеку вистрелив Полюляк, тому вдалося повернути інтригу – 54:49. Ця п’ятиочкова різниця в активі збереглася до закінчення 10-хвилинки – 62:57.

Четверта чверть за динамікою дещо нагадала першу, тільки-от влучність бажала бути кращою. Воно й не дивно, адже обидва колективи поспішали. За чотири хвилини до сирени різниця становила вже три пункти - 70:67. Але вкотре у цьому сезоні кінцівка лучанам не вдалася: поспішні кидки, неточні паси, непотрібні фоли в нападі.

Що ж, 77:69 – відмінна перша чверть (22:17), а решта – програні (20:16, 25:19, 15:12). На черзі «Кривбас».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У виїзному матчі Волиньбаскет-WOG поступився Запоріжжю
11 лютий, 2016, 14:48