У Луцьку мертва бабуся пролежала тиждень у квартирі: сусіди бояться трупної отрути. ФОТО

У Луцьку мертва бабуся пролежала тиждень у квартирі: сусіди бояться трупної отрути. ФОТО
Мешканцям першого під’їзду будинку №2 на вулиці Шухевича в Луцьку заважає нестерпний сморід – у одній із квартир близько тижня пролежала мертва жінка.

Про це виданню ВолиньPost розповів мешканець цього під’їзду.

За його словами, 9 серпня у 15-й квартирі на четвертому поверсі знайшли труп 72-річної пенсіонерки. Жінка жила сама, мало спілкувалась із сусідами, тому й про родичів сусідам майже нічого невідомо.

У окремих мешканців під’їзду підозру викликав неприємний запах, що ширився будинком. Та й впродовж останнього тижня бабцю ніхто не бачив. Хоча найближчі сусіди з четвертого поверху кажуть, що запаху не відчували.

«У минулий четвер, це 2 серпня, постукали до неї в квартиру, але вона не відчинила. Висновків не робили, людини просто могло не бути вдома. Вона часто ходила на Стир. А вже через тиждень, коли запах був дуже відчутний, викликали і ЖЕК, і міліцію. Підозри підтвердились – тіло вже розкладалось. До нас на третій поверх сморід доходив через балкон, а він у цієї бабусі був постійно відчинений», – розповів мешканець з третього поверху.

Мертве тіло з квартири забрали, але на сходах у під’їзді лишилися сліди. На додачу – нестерпний сморід.

«Тіло розкладається, з нього тече гидка рідина. І це все – на сходах у під’їзді. А запах який! Я останню ніч не ночував у квартирі. Відомо ж, що мертве тіло виділяє трупну отруту, яка дуже небезпечна. Але нікому до цього всього цілий день не було діла. Дзвонили у міську раду, в ЖЕК. І тільки наступного дня, 10 серпня, прислали прибиральницю з ЖЕКу», – розповів хлопець.

Журналіст ВолиньPost особисто переконався: і запах в під’їзді жахливий, і сліди є, хоча прибиральниця з ЖЕКу вимила сходову клітку. Також працівниця ЖЕКу розповіла, що їй довелося прибрати і в самій квартирі.

«Це однокімнатна квартира. Я вже все прибрала. Там, де лежало тіло, було багато черв’яків», – розповіла прибиральниця.

Сусіди розповіли: за справу взялась міліція, яка спробує віднайти родичів покійної, а витрати на похорон візьме на себе спілка ветеранів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І справді - жах! На що перетворюємося ми - українці - яким приписують (мабуть таки дарма) такі риси як щиросерджність, співчутлоивість, небайдужість, гостинність? Навіть якщо до бабусі ніхто з сусідів не ходив на чай, хіба нормально більше тижня не бачити стареньку і не запідорзритьи чогось лихого? Не перйнятися долею літньої жінки, хоча би з причини не потерпати згодом від трупного смороду? Тепер же і винні усі: міліція неправильно знесла труп, прибиральниця погано помила. А ще не так давно на селах погорільцям цілою гшромадою за тиждень дім відбудовували. Ех, ми - суспільсьво черсвтих, байдужих, безсердечних споживачів.
Відповісти
Цікаво що робитиме люблячий далекий родич))) щасливий власник запашної квартири
Відповісти
Думаю, що продасть її
Відповісти
Вбив коментарій:«Тіло розкладається, з нього тече гидка рідина. І це все – на сходах у під’їзді. А запах який! Я останню ніч не ночував у квартирі. Відомо ж, що мертве тіло виділяє трупну отруту, яка дуже небезпечна. Але нікому до цього всього цілий день не було діла. Дзвонили у міську раду, в ЖЕК. І тільки наступного дня, 10 серпня, прислали прибиральницю з ЖЕКу», – розповів хлопець.
Ах ти ж бідненький, як же ж тепер жити? Це просто лякає, наскільки люди стали егоїстичними, сама стаття навіть непро те, як це могло так статися, що бабуся вмерла в повній самотності і нікому не має до того діла, а про те, які нещасні сусіди, бо смердить їм... Нема просто слів...
Відповісти
блін, а я думав будуть дещо цікавіші фото......
Відповісти
Останні новини
У Луцьку мертва бабуся пролежала тиждень у квартирі: сусіди бояться трупної отрути. ФОТО
10 серпень, 2012, 14:00