У Луцьку водій маршутки відмовив у проїзді учаснику бойових дій

У Луцьку водій маршутки відмовив у проїзді учаснику бойових дій
У Луцьку водій маршрутки відмовився перевозити чоловіка з посвідченням учасника бойових дій, не повіривши у його справжність. Попри запевнення власника, водій категорично відмовся приймати це посвідчення та везти чоловіка безкоштовно.

Це сталося 11 лютого, - повідомляється на сайті Волинське Агентство Розслідувань.

Працівник ДСНС Олександр Мороз навесні та влітку 2015 року перебував у відрядженні у зоні АТО поблизу Артемівська та Краматорська. Чоловік проживає у Рожищі, але працює в Луцьку, тож йому доводиться доїжджати.

Сьогодні Олександр Мороз їхав маршруткою марки МАН, яка прямувала за рейсом Луцьк – Дубище.

«Я їхав сьогодні, маршрутка після 10-тої ранку відправлялася з вокзалу і десь о 10:10 -10:20 мене підібрали на кільці, де перетинаються вулиці Набережна та Чернишевського», – пригадує чоловік.

Мороз продемонстрував водієві посвідчення учасника бойових дій.

«Знаю, що водія звати Микола, далі я не цікавився. Він подивися моє посвідчення і сказав, що воно дуже яскраве, незрозуміле, на фотографії не видно печатки», – додає учасник бойових дій.

Попри те, що чоловік запевняв, що посвідчення справжнє, водій не повірив і категорично відмовився перевозити чоловіка за цим посвідченням. Тож Мороз вирішив не сваритися із водієм, вийшов з маршрутки та пересів в іншу, яка прямувала на Ківерці.

За словами чоловіка, люди в маршрутці абсолютно ніяк не зреагували на суперечку водія та пасажира. Тож чоловік вирішив «не здіймати бучу».

«Всі зовсім пасивно поставилися», – резюмував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це наші щирі українці.
Відповісти
я не знаю що він там робив але краматорськ це глибокий тил туди тільки туристи за такими посвідченнями їздять якщо чоловік дійсно воював то я вибачаюсь якщо ні то так йому і треба
Відповісти
і ти думаєш чоловік с фальшивим посвідченнм звернувся би до журналістів? розшукати водія і в АТО відправити як солдат каже туристом.
Відповісти
Пишіть Мирці - нехай приймає міри! !!
Відповісти
Який молодець водій, візуально побачивши посвідчення визначив його недійсність, оскільки володіє спеціальними навичками далекоглядності та передбачуваності. З такими водіями нас чекає лише світле майбутнє. А якщо чесно-нахаби дістали, тут питання не у водію а перевізнику, треба просто виносити такі питання на загальне обговорення та позбавляти ліцензії на перевезення пасажирів.
Відповісти
Немає різниці, був в гарячих точках чи був в тилу, але був там, а не кожний зможе піти на схід!!!!! Не знаєш чи сьогодні там стрилють, а сьогодні тут. Він був там і повага йому, а водійові ганьба...
Відповісти
1 ще додам слова з в1домо1 п1сенки повний автобус бу
рат1н
Відповісти
Вибачайте за прямоту, але такі тварюки не на нашій стороні!!!!
Відповісти
Мій чоловік- учасник бойових дій, не Ато. ,ще з2002р. Не хоче їздити по посвідченні. щоб Не натикатись на таких от водіїїв . які краще знають закони,Дійсність посвідчення, і. д. Дуже багато маршрутчиків не вважають пасажирів за людей. і не рахуються з законами держави. Якби хоч один з них там побувавв...
Відповісти
Останні новини
Тарифна правда. ФОТО
11 лютий, 2016, 19:48
У Луцьку водій маршутки відмовив у проїзді учаснику бойових дій
11 лютий, 2016, 19:19