Луцьк: болото замість доріг. ФОТО

Луцьк: болото замість доріг. ФОТО
Поблизу дитячого садочка № 40 у 55-му районі на вулиці Липинського, 6 досі не навели лад на дорозі, хоч у міськраді прозвітували про протилежне.

У Facebook про проблему нагадала Олена Вальчук, - пише Район.Луцьк.

Вона запитує у міського голови Миколи Романюка, як такою дорогою дійти чи доїхати до дитячого садочка № 40 по вулиці Сухомлинського.

«Забудовники навколо позводили стільки будинків – невже не можуть і дорогу зробити?», – ставить запитання молода мама, яка щодня змушена водити дитину до дитячого садочка по заболоченій дорозі.

На вулиці Липинського поблизу дитячого садочка № 40 триває будівництво, діти змушені ходити по вщент забрудненій дорозі, а вантажні автомобілі зруйнували пішохідну доріжку.

Депутат Богдан Богонос надіслав звернення до міськради, у якому просив вирішити проблему брудної дороги поблизу будівництва. 12 січня він отримав відповідь із підписом першого заступника міського голови Тараса Яковлева.

У документі повідомляли, що повноваження щодо притягнення до адміністративної відповідальності за забруднення дорожнього покриття належать до управління патрульної поліції в місті Луцьку.

Щодо очищення забрудненої території у мерії зазначили, що станом на 5 січня, за інформацією департаменту ЖКГ, цю територію упорядкували.

Також підряднику будівництва ТзОВ «Житлобуд-2» підготували лист з попередженням про недопущення у майбутньому порушень правил благоустрою.

Фотографії ущент зруйнованої дороги Олена Вальчук зробила у четвер, 11 лютого.















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви на Заньковецьку на викові заїдьте !!!!!!
Відповісти
На Вишківську вулицю завітайте!!!!
Відповісти
Будинки ще будуються. Робити дороги це закопати кошти в землю. Перед тим як писати думайте головою а не тільки про свій добробут.
Відповісти
Підтримую на 100%. Там будівництво йде, робити дорогу недоцільно.
Відповісти
Будівельні роботи вже більше 5 років ідуть,то ще скільки чекати. Якби наша влада сильно переживала за дітей, то могли б щось придумати, відгородити якусь частину щоб діти могли пройти до школи та садочка.
Відповісти
Я,читав,що японці перш ніж приступити до будівництва прокладають дороги,які потім будуть слугувати,як вулиці.А в нас робити_ недоцільно.Тому-то ми і є такими кругом і скрізь.
Відповісти