Які волинські телеканали Ви дивитесь найчастіше: результати опитування

Які волинські телеканали Ви дивитесь найчастіше: результати опитування
Телевізійний простір Волині не такий різноманітний, як хотілося б нашим краянам. Кількість телеканалів можна перелічити на пальцях, тож кореспонденти ВолиньPost поцікавились, чи дивляться волиняни місцеві канали і які саме.

Результати опитування показали, що більшість учасників голосування взагалі не дивляться волинські телеканали - 64% (328 осіб).

Серед тих, хто все ж підтримує місцеве телебачення, найбільш популярною виявилась ТРК "Аверс" - за неї віддали свій голос 19% (98 опитаних). На другій позиції - ВОДТРК з результатом 12% (63 людини).

На третій сходинці з великим відривом опинився телеканал "Слово Волині" - 2% (12 голосів). За ним - АТМ (Володимир-Волинський) та Телевізійний Центр Ковель з 1% (6 і 4 особи відповідно).

Найменш популярним виявився телеканал Полісся ТБ - за нього проголосувала лише 1 людина.

Всього в опитуванні взяли участь 512 учасників.

Виникає питання: чому волинський телепростір такий не затребуваний серед медіаспоживачів? Чи каналів замало, чи наповнюваність не задовольняє інформаційний голод, чи волинський телеглядач надто перебірливий?

P.S. Цікаво, чи врятує телебачення Волині 22 мільйони, про які заявили наші посадовці?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там немає що дивитися або проплачені програми або нічого.а саме головне немає професіоналів. Молоді треба на канал цікаві програми а то своєї тіні медійники бояться! Шановний адмін не треба видаляти якщо в ощі ріже
Відповісти
А що там дивитись? :) Ще було щось цікаве коли Аверс розпочинав свою діяльність але потім Величко своєю жадібністю все розвалив! ВТ - там по життю нічого цікавого не було, бо совкова школа Пирожка і досі там у коридорах... А ще було "студія Полісся" яку теж угро...продали, Семерей наварив добре :) От весь ТБ простір Волині - сумно :(
Відповісти
Ви хоч чули, що казали посадовці? Мова йшла не про місцеве телебачення Волині, а про те, що люди не мають доступу взагалі до українських каналів!
P.S. А хіба ще існує Полісся ТБ? Когось явно дурять і хтось отримує ліві грошенята!
Відповісти
В квартирі - три телевізори. Свій я виключив після місцевих виборів 2010-го року і, очевидно, назавжди. Комусь від цієї "інфи" відвисне щелепа, потече слина лівим кутком рота: журналіст, і не споживає інформації з "ящика для ідіотів"!? Не споживаю, і не вважаю, що став від того дурнішим. Так думки притримується абсолютна більшість моїх колег, які хоч трохи поважають себе і свою професію. Подивіться на екрани (всеукраїнські): кров, насилля, суїцид, вбивства, трагедії на дорогах, корупція, свавілля чиновників, екстрасенси, гадалки, шамани, штучні «кохання» і секс... Продовжувати перераховувати? А про місцеве ТБ я не веду навіть мови. Дивитися «шедеври» тітки Куліш? Дивитися Гунчика в стилі радянських "високих надоїв і урожаїв"??? Ганьба! Зробіть ви так: поліпшиться здоров’я, з’явиться хороший апетит, глибокий сон. З’явиться час на читання - традиційне і незамінне джерело поповнення своїх знань і розширення інтелекту. Спробуйте…
Відповісти
Підтримую свого колегу. Я також є журналістом і за браком часу телевізор дивлюсь дуже рідко. Хіба що окремі новини і футбол. Від цього абсолютно не страждаю, бо те, що там зараз показують, навряд чи сприяє розвитку людини і розширює її світогляд
Відповісти
Я хоч і не журналіст, але також вважаю, що в Україні і центральне, і місцеве телебачення (в тому числі і у нас на Волині) деградує рік від року! Суцільна "чорнуха", виконання замовлень хазяїв каналів і "опускання" глядачів до тваринного рівня!!
Відповісти
а я мегу дивлюся
Відповісти
Останні новини
Які волинські телеканали Ви дивитесь найчастіше: результати опитування
11 лютий, 2016, 17:28