Бабуся впала в кому після наїзду п’яного

Бабуся впала в кому  після наїзду п’яного
У районі підшипникового заводу в Луцьку нетверезий водій збив літню жінку. У важкому стані її направили до лікарні.

Про це повідомили користувачі Луцької дошки.

Один із користувачів сайту, M1ST розповів, що був свідком пригоди: «Страшне ДТП на ГПЗ. Перехід що біля базарчику, таврія пікап на швидкості 80-90 км/год збив жінку. це все була в мене і в друзів на очах. Водій як їхав, так і далі продовжив рух. За ним зірвалися таксисти, в т.ч. мій друг вилетів.

Вже друг розказував, шо він і ще одне таксі доїхали до кільця до кромберга, там машина була кинута. далі вони завернули в напрямку нової пошти, один таксист в один поворот вскочив, друг в інший. Там друг його і найшов. Виявився житель гпз, на рік старший від мене, йому 21, нетверезий, це був однозначно. Потім під’їхали старші люди, то вибили кілька зубів, кінули в тойоту кемрі, та завезли ДАІшникам.

А стан жінки не відомий, скора ще довго їхала, коли забирали був пульс, а далі швидка з мигалками та звуком помчалась».

Журналіст ВолиньPost поцікавився подробицями аварії у працівників міліції. В.о. начальника сектору управління ДАІ УМВСУ у Волинській області Олександр Паламарчук розповів, що дійсно 8 серпня на бульварі Дружби народів трапився наїзд на пішохода – 65-річну жінку.

«Водій перебував у нетверезому стані і намагався втекти з місця пригоди . Однак оперативники затримали його й склали адмінпротокол про порушення. Авто відправили на штраф майданчик», - сказав Паламарчук.

В Державтоінспекції повідомили також, що бабусю відвезли у Луцьку міську клінічну лікарню, де поставили діагноз – церебральна кома, закрита черепно-мозкова травма.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви впевнені що він пяниця??? Звідки такі висновки? Те що він не тверезий ще не означає що він пяниця.
Втім в любому випадку бухім за кермо краще не сідати....
Відповісти