За тисячу гривень бойовики

За тисячу гривень бойовики
На Луганщині викрили нелегальну схему видачі українських паспортів мешканцям окупованих територій у зоні АТО.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Як з'ясувалося, організатором злочинного механізму є бойовик "ЛНР". За оперативною інформацією, паспорти замовлялися, зокрема, для легалізації бойовиків на території України.

Правоохоронці затримали кур'єра, яка доставляла необхідні для оформлення паспортів документи з окупованого Луганська до одного з райвідділів Державної міграційної служби в Луганській області, який розташований на підконтрольній українській владі території.

За її словами, працівники відділу незаконно виготовляли нові, відновлювали пошкоджені та начебто втрачені паспорти, а також вказували прописку. У середньому кожен новий паспорт коштував замовнику одну тисячу гривень.

"Співробітники спецслужби спочатку викрили кур'єра, у якого вилучили понад два десятки паспортів та інших документів мешканців тимчасово окупованих територій. А згодом правоохоронці затримали у службовому кабінеті начальника райвідділу міграційної служби під час отримання хабара в майже чотири тисячі гривень. Гроші передавалися за нелегальне оформлення чотирьох паспортів", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.